Vulverhempton doveo desetog igrača u sastav koji priča portugalskim jezikom

Brazilac iz Real Sosijedada pojačanje engleskog kluba

  • 0
Vilijan Žoze Foto: Youtube / Printscreen

U Vulverhemtponu će uskoro engleski jezik zameniti portugalskim. Ako to već nisu i učinili. Nuno Espirito Santo doveo je novog igrača koji priča ovim jezikom, pošto je klub pojačao Vilijan Žoze, rodom iz Brazila. On dolazi na pozajmicu iz Real Sosijedada uz opciju da bude kupljen predstojećeg leta.

Jedan od najboljih igrača španskog kluba će promeniti sredinu, a u aktuelnoj sezoni dao je šest golova na 21 utakmici u svim takmičenjima. Igra na poziciji napadača i do sada je u karijeri dao 60 golova na 170 utakmica.

On će u Volvsima pratkično biti zamena za Raula Himeneza, koji se neće skoro vratiti u akciju, a koji je bio glavni šraf ekipe Nuna Espirita Santa. Ipak, on neće devitovati u Premijer ligi protiv Čelsija, pošto neće biti spreman za taj meč.

Čak deset igrača u sastavu Vulverhemtpona je ili iz Brazila ili Portugala, a iz ove zemlje dolazi i trener Nuno Espirito Santo. Faktički, ovaj klub ima više fudbalera iz ove zemlje nego iz matične Engleske.

Video: Omiljeni hrvatski fudbaler među crno-belima: Srna obišao prijatelje, odgledao trening Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA