Vlahović nastavio golgetersku seriju, Fiorentina savladala Krotone i pobegla od opasne zone

Dušan je povisio prednost Fiorentine na 2:0 protiv gostujućeg sastava

  • 1
Dušan Vlahović

Foto: Youtube / Printscreen

Fiorentina pleše po notama Dušana Vlahovića. Uz gol srpskog fudbalera, domaći sastav večeras je uspeo da nadigra Krotone, iako posao nije bio nimalo lak. Naprotiv, gosti su dali sve od sebe da dođu do boda na ovom meču, smanjili su na gol zaostatka, ali je to bilo to - 2:1 (2:0).

I još jednom treba naglasiti da sjajno igra Dušan Vlahović ove sezone u dresu Fiorentine, a potvrda toga je nastavak njegove golgeterske serije na meču protiv Krotonea. Srpski fudbaler je prethodno zatresao mrežu na pet od sedam poslednjih mečeva u Seriji A i tako istakao da se nalazi u sjajnoj formi.

Danas je došao do veoma lepog pogotka u meču protiv Krotonea, kojim je Fiorentina povisila prednost na 2:0 negde na početku poslednje trećine prvog poluvremena, tačnije u 32. minutu igre.

Bila je to sjajna akcija koja je krenula po levoj strani, sjajno se otvorio Frank Riberi, koji je loptu prosledio do našeg fudbalera na oko deset metara, a ovaj se nije obrukao i vrlo lako je savladao golmana gostujućeg sastava.

 

Prethodno je Đakomo Bonaventura u 20. minutu doveo domaće u prednost od 1:0. Primio je loptu negde na rubu kaznenog prostora i "raspalio" je po lopti koja je završila uz levo rašlje. Bio je to zaista lep pogodak.

 

Rezultatom 2:0 otišlo se na poluvreme, da bi se po povratku sa pauze Krotone vratio u život. Igrao se 66. minut kada je Simi pogodio glavom nakon centaršuta. Prethodno je Pecelin gol iz 63. minuta poništen zbog igranja ruke.

 

Ipak, do samog kraja Krotone nije uspeo da dođe do neke izglednije prilike za pogodak, pa je domaći sastav upisao svoj tek 21. bod ove sezone u Seriji A, kojim se, ruku na srce, odvojio od opasne zone. Gosti su ostali na začelju sa svega 12 poena na svom kontu.

Video: Strahovit jauk i povreda Radovana Đokovića na meču protiv Budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA