≫ 

Lovren o vakcinama: Primio bih rusku, često je Rusija predstavljena pogrešno na Zapadu

On je naglasio da je zaključak u suštini - "ako želiš da se vakcinišeš, uradi to" ili "ako ne želiš da se vakcinišeš, preuzmi potencijalnu odgovornost"

  • 7
Utakmica Francuska Hrvatska, fudbal

Foto: AP/Tanjug

Hrvatski defanzivac i član Zenita Dejan Lovren u razgovoru sa ruskim medijima pričao je o eventualnom vakcionisanju zbog korona virusa i istakao da pred svakog pojednica mora da bude odluka šta će da uradi i da li će primiti vakcinu.

- Nikad nisam rekao da ne postoji virus, pričao sam o slobodi izbora. Trebalo bi da svako ima izbor, pa na primer, kada pročitam da ljudi koji nisu vakcinisani neće moći da nađu posao, zapitam se da li je kompatibilno sa ljudskim pravima. Ne mislim da su vakcine opasne, ali niko ne može da me natera da je primim - rekao je Lovren.

On je naglasio da je zaključak u suštini - "ako želiš da se vakcinišeš, uradi to" ili "ako ne želiš da se vakcinišeš, preuzmi potencijalnu odgovornost".

- Ukoliko bih morao da biram, izabrao bih rusku vakcinu. Mislim da je Rusija često predstavljena pogrešno na Zapadu i na način koji nije fer - kazao je Lovren.

Atletiko je definitivno najozbiljniji kandidat za titulu u Španiji - Simeoneov tim ređa samo pobede, a večeras (21.00) mu u goste dolazi Valensija koja ne blista. Kec nosi kvotu 1,47, a Sigurna pobeda, tačnije trijumf domaćina bez primljenog gola, 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Valensija.

Video: Omiljeni hrvatski fudbaler među crno-belima: Srna obišao prijatelje, odgledao trening Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    24. januar 2021 | 09:44

    Da nisi tu gdje jesi sta bi izjavio, dno dna.

  • Гаргамел

    24. januar 2021 | 09:36

    Русија погрешно предстаљена ! ? Сувише благе речи обзиром да игра у РФ. Могу мислити шта би рекао за РФ да игра у Британији!

  • Lika

    24. januar 2021 | 12:17

    Gde si Lovren brateee Srbine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA