≫ 

Dragan Đurić o zatvorskim danima: Terzić mi rekao da ne poštuje one koji nikada nisu bili u pritvoru

Bivši predsednik Partizana evocirao uspomene u velikoj životnoj ispovesti

  • 20
Dragan Đurić, Zvezdan Terzić Foto: MN press

Nekadašnji predsednik FK Partizan Dragan Đurić dotakao se u velikoj životnoj ispovesti datoj Kuriru svojih zatvorskih dana i svega što je pratilo period koji je proveo iza rešetaka.

Posebno je zanimljiv odnos koji je tih dana popularni biznismen uspostavio sa generalnim direktorom Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem, koji je takođe proveo određeni period iza rešetaka.

- Bio sam nekoliko dana u pritvoru, nema direktne veze s fudbalom, ali je posledica fudbala. Jedna od tri stavke koje su uticale na to je fudbal. Ovde u Srbiji se gleda da se uspešnom čoveku „skine glava“. Mislim da ništa od toga nije trebalo da se desi, ali je velika škola. Život je to - rekao je Đurić za Kurir.

- Sećam se, kada sam izašao, da me je pozvao Terzić, koji je ranije bio devet meseci zatvoren, od toga u samici proveo nekoliko meseci. To samo jaki ljudi mogu izdržati. Prvo što mi je rekao je: „To je život, ne poštujem čoveka koji nije bio u pritvoru.“ Ma, bio je Džaja, bio je Tito, mnogi veliki ljudi...

- Sve što sam grešio, koštalo me je. Da sam Partizan napustio godinu dana ranije, ne bih imao problem o kom sam vam sad pričao. Ali i to mi je dalo snagu. Greške su vrlo surove ako ne znaš gde si pogrešio. A ja znam gde sam grešio. Moji bliski prijatelji su mi rekli: „Uzeo si pet titula za pet godina, povuci se“, ali me je vuklo još i još. To je jedna od grešaka koje sam napravio.

- Najvažnije je da za svaku grešku znam gde sam je napravio. A ima primera i gde sam namerno pogrešio - izjavio je Dragan Đurić.

Samo sedam posle remija 0:0 na Enfildu u Premijer ligi Mančester Junajted i Liverpul imaju priliku da poprave utisak na Old Trafordu u FA kupu (18.00). Kvota na keca je 2,70, na dvojku takođe 2,70, na iks 3,15, a na 3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

Video: Zvezdan Terzić otvoreno o danima u zatvoru, politici, javnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acs

    24. januar 2021 | 11:20

    Bio si u zatvoru zato što si lopov i pokrao i upropastio nekoliko uspešnih preduzeća.

  • Igor Obrenovac

    24. januar 2021 | 11:24

    Evo i ovaj otvorio dušu. Ovih dana sve najveća bagra i uništitelji Partizana otvaraju dušu. A to što ti je Terza rekao ma sto posto je u pravu, da je sreće da delite ćeliju.

  • Nusknvp

    24. januar 2021 | 13:09

    Da je srece bili bi vas dvojica cimeri jos 20godina, dok ovako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA