≫ 

Golman Partizana napušta pripreme u Turskoj i vraća se u Beograd

Čuvar mreže mora da sačeka da splasne otok kako bi snimio ligamente

  • 5
Nemanja Stevanović Foto: Marko Jovanović

Povreda ramena Nemanje Stevanovića, koju je "zaradio" na poslepodnevnom treningu u subotu, nije teška kako se u prvi mah učinilo, ali nije ni naivna, pa su u taboru Partizana u Turskoj odlučili da se golman već sutra vrati u Beograd, gde će obaviti dodatna ispitivanja.

Stevanović trenutno ima otok na ramenu, koje je ispalo iz "ležišta" prilikom jedne intervencije i dok on ne splasne ne može da obavi snimanje, koji će pokazati da li ima oštećenja ligamenata.

Medicinski tim crno-belih je odmah posle nesrećnog slučaja vratio desno rame čuvara mreže na mesto, ali je Stevanović usled navedenih razloga okončao svoj boravak u Beleku sa ekipom.

U kratkoj izjavi za Telegraf, Stevanović kaže da mu se slična neprijatnost i ranije događala, ali mahom u dresu Čukaričkog, posle čega je ojačavao rame i suzbio problem na duže vreme.

- Neverovatno je koliko nemam sreće. Rame mi je ispalo još dok sam bio u vazduhu, kada sam ispružio ruku, nisam praktično ni dotakao zemlju. Vratili su ga na mesto, ali imam još uvek otok, koji mora da splasne da bih mogao na snimanje, kako bi se utvrdilo da li su ligamenti u redu. Nadam se da će sve proći kako treba i da ću uskoro ponovo na teren - kaže Nemanja Stevanović.

Nemanja Stevanović Foto: Fk Partizan/Miroslav Todorović

Golman napominje da nije doživeo sličnu povredu prvi put.

- Kada sam branio u Čukaričkom, u jednoj sezoni mi je rame ispadalo pet puta i to je bilo zaista neprijatno. Posle sam radio dosta na ojačavanju i prestalo je, ali eto desilo se sada opet kada sam najmanje očekivao - razočarano kaže Stevanović.

Samo sedam posle remija 0:0 na Enfildu u Premijer ligi Mančester Junajted i Liverpul imaju priliku da poprave utisak na Old Trafordu u FA kupu (18.00). Kvota na keca je 2,70, na dvojku takođe 2,70, na iks 3,15, a na 3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    24. januar 2021 | 11:12

    Ispitati kakve veze imaju Terzic i Covic sa ovom povredom

  • Detelinarac

    24. januar 2021 | 11:12

    I mi imamo madjiju... Aca Madjija rasklapa tim prodajom, povredama i njegovim strucnim komentarima od kojig se svakom simpatizeru fudbala POVRACA! UpraVVVa NAPOLJE!!!

  • Ivke

    24. januar 2021 | 10:57

    Boli... Rasirio Rubin...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA