≫ 

Francuzi izmerili, Radonjić kod gola u Monaku istrčao kao Jusein Bolt

Zavidna brzina krilnog napadača Olimpika iz Marselja

  • 0
Nemanja Radonjić Foto: AP/Tanjug

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić pokazao je neverovatnu brzinu pri postizanju gola za Olimpik iz Marselja na gostovanju u Monaku, takvu da čak i francuski mediji tvrde da je stao uz rame Juseinu Boltu.

Naime, prosečna brzina Bolta je tokom sprintova iznosila 37,58 kilometara na čas, najbrže zabeležena brzina kod čoveka je 44,72, a francuski "Kanal plus" tvrdi da je Radonjić u subotu uveče "razvio" do 37 km/h.

Srbin je dao gol Monaku za vođstvo Marselja u 12. minutu, ali nije imao sreće da se raduje trijumfu. Bilo je na kraju 3:1 za Kneževe, koji su pobedu overili golom Stevana Jovetića u 91. minutu.

Ipak, ostaće zabeleženo da je Radonjić došao do impozantnog momenta u karijeri, iako ovaj podatak treba uzeti sa rezervom jer osim "Kanala plus" niko drugi se nije bavio.

Zanimljivo, Radonjiću su i ranije beležene velike brzine, a poslednji put mu je izmereno da je istrčao 34 km/h.

Atletiko je definitivno najozbiljniji kandidat za titulu u Španiji - Simeoneov tim ređa samo pobede, a večeras (21.00) mu u goste dolazi Valensija koja ne blista. Kec nosi kvotu 1,47, a Sigurna pobeda, tačnije trijumf domaćina bez primljenog gola, 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Valensija.

Video: Usain Bolt pobedio tuk tuka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA