≫ 

Miha imao više glavobolje zbog svoje odbrane nego zbog šampiona, Juve slavio protiv Bolonje

Usled te dve greške odbrane i nedostatka pažnje, kasnije je bilo jasno da Mihina četa ide kući praznih ruku

  • 2
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa ostvarili su pobedu na svom terenu protiv Bolonje sa 2:0 u 19. kolu Serije A, a biće interesantno šta će reći trener gostiju Siniša Mihajlović članovima svoje odbrane koji su zbog dve nesmotrene reakcije dozvolili aktuelnom šampionu da dva puta zatrese mrežu.

Nije Bolonja loše igrala, pogotovo na sredini terena, a ni Juventus po običaju ove sezone nije prikazao neku veličanstvenu predstavu. Ipak, u 15. minutu je "stara dama" došla do prednosti u jednom neverovatnom spletu okolnosti.

Artur je prihvatio pas koji mu je došao sa leve strane od Kristijana Ronalda, namestio se na nekih 20 metara, ali se pri šutu okliznuo, te je lopta na putu do mreže udarila štopera u nogu i totalno promenila pravac završivši u desnom donjem uglu.

Odbrana je zasigurno mogla bolje da reaguje u tom slučaju, kao što je u nekoliko navrata reagovao golman Skorupski koji je na sve načine sprečavao udvostručenje prednosti.

Početkom drugog poluvremena, Bolonja je izgledala prilično dobro na terenu, pokušavala je da pritisne Juventus i da poravna, ali je ta nada trajala sve do 71. minutu i centaršuta Kvadrada sa desne strane. U kaznenom prostoru se zaboravljen našao Mekeni koji je nesmetano glavom povisio na 2:0.

Usled te dve greške odbrane i nedostatka pažnje, kasnije je bilo jasno da Mihina četa ide kući praznih ruku.

Juventus je ovom pobedom došao na deobu četvrte pozicije sa Atalantom, dok za vodećim Milanom kasni sedam bodova uz utakmicu manje, tako da su svi ishodi i dalje otvoreni.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Veselo u domu fudbalera Juventusa: Grmi Mile Kitić dok igra tenis sa drugovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. januar 2021 | 15:38

    Miha je pravi italiano ka da je iz familije salvatore,mafioze,

  • Lejla

    24. januar 2021 | 14:47

    Samo da nije glavobolja zbog bolesti...za tu će lako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA