≫ 

Nebesa nisu pogledala Čuku na poslednjem treningu pred meč sa Dnjiprom

Pljusak remetio planove Brđana...

  • 0

Kiša koja je tokom celog dana padala u Beleku i te kako je pravila probleme fudbalerima Čukaričkog na poslednjem treningu pred meč sa Dnjiprom u ponedeljak (15 časova po srednjeevropskom, 17 po lokalnom vremenu).

Iako se u prvi mah činilo da če Brđani imati pomoć sa nebesa, jer su padavine stale neposredno pred trening, sredininom istog nebo se jednostavno otvorilo i igračima uopšte nije bilo lako da ispunjavaju zadatke trenera Dušana Đorđevića.

Međutim, nisu se dali omesti i za pedalj nisu odstupali od rada koji je nametnut od samog starta. Fudbaleri su najpre bili u "nemilosti" kondicionog trenera Milovana Kneževića, zatim su posle ševe vežbali pas igru pod budnim okom Pavla Delibašića.

- Brži pas, brži pas, vi posle polako - suflirao je Delibašić s jedne strane, dok je savete sa druge davao i Zoran Rendulić.

Zatim su se igrači ponovo preselili kod Kneževića na "reakciju", a onda je situaciju na terenu preuzeo sam Đorđević koji je, između ostalog, uvežbavao i taktiku za meč sa Ukrajincima.

Po onome što se dalo videti, utakmicu bi trebalo da počnu: Belić, Stevanović, Šapić, Ostojić, Tošić, Kovač, Docić, Pantić, Vidosavljević, Savić i Jovanović.

Uigravala je Čuka akcije za Dnjipro, Đorđević je igračima nudio po nekoliko opcija u napadu, dok je istovremeno tražio od ekipe koja napada i da vežba prekide.

Podsetimo, Brđani do sada na pripremama imaju poraz od Baltike (2:0) i pobedu protiv Maribora (1:0), uz sjajan trijumf klinaca protiv Šahtjora (6:0), do je generalka zakazana za četvrtak protiv Sočija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA