≫ 

Napoli dao jedan od najbržih golova u Seriji A pa primio tri od Verone, Lazović asistent

Đenova je takođe povela u ranoj fazi susreta protiv Kaljarija, ali za razliku od Napolija, nije dopustila protivniku da se vrati u susret

  • 0
Darko Lazović Foto: Tanjug-AP

Fudbaleri Napolija za samo osam sekundi došli do vođstva protiv Verone u 19. kolu Serije A, ali su nakon toga primili čak tri za konačnih poraz od 3:1. U jednom od tri gola domaćina učestvovao je Darko Lazović sa asistencijom.

Napolitanci su poveli posle samo osam sekundi golom Irvinga Lozana i umesto da u jednom laganom ritmu nastave da kontrolišu utakmicu, prepustili su posed Veroni koja je u 34. minutu preko štopera Dimarka.

Posle nešto više od sat vremena dolazi i totalni preokret golom Baraka na pas sjajnog Zakanjija, a asistent kod drugog gola je bio strelac 11 minuta pre kraja na asistenciju srpskog reprezentativca Darka Lazovića za konačnih 3:1.

Đenova je takođe povela u ranoj fazi susreta protiv Kaljarija, ali za razliku od Napolija, nije dopustila protivniku da se vrati u susret. Matija Destro je zatresao mrežu nakon deset minuta igre i ispostaviće se doneo konačnih 1:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA