≫ 

Dao ga i Milinković- Savić, nastavlja se nestvarna golgeterska serija Srba ovog vikenda!

U subotu se u strelce u pisali i Kostić, Jović, Vlahović, Radonjić, Pavlović, asitenti Lazović, Đuričić

  • 3
sergej milinković savić Foto: youtube/F8TBALLS

Srpski fudbaleri su definitivno obeležeili ovaj vikend u "ligama petice", golgeterski su bili naštimovani kao retko kad, a grupi koja je u subotu tresla mreže u Nemačkoj, Francuskoj, Belgiji, Italiji, pridružio se i Sergej Milinković - Savić.

Adut Lacija je pogodio u nedelju protiv Sasuola, u vrlo važnom trenutku za svoj tim, za 1:1 u 25. minutu. Sjajno se odrazio posle ubačene lopte iz kornera, trznuo glavom i zakucao loptu pod prečku gola gostiju.

Tako je poništio vođstvo gostiju u režiji Kaputa još u 6. minutu, a ovom je to kao asistent omogućio Filip Đuričić, koji je takođe potvrdio veliku formu ove sezone. Lacio je na kraju došao do pobedeod 2:1 preko nezadrživog Ćira Imobilea.

Podsetimo da je u nedelju i Darko Lazović bio u elementu, i on je upisao asistenciju u velikoj pobedi svog tima protiv Napolija.

U subotu je na Apeninima efikasan bio i Dušan Vlahović, u Nemačkoj su po gol postigli Luka Jović i Filip Kostić, Nemanja Radonjić je pogodio za Marsej, a Strahinja Pavlović na debiju za belgijski Serkl Briž.

Sjajan učinak srpskih fudbalera što mora da raduje pred novi kvalifikacioni ciklus koji kreće već u martu, doduše i dalje se ne zna pod čijom komandom, jer se odužilo imenovanje selektora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA