≫ 

Liverpul sad nikog ne može da pobedi, Brunova strela zaledila Klopa, Redsi ispali iz FA Kupa!

Junajted slavio 3:2 golom Portugalca iz slobodnog udarca, nekoliko dana posle egala bez golova ova dva tima na "Enfildu" u okviru Premijer lige

  • 4
FK Mančester Junajted - FK Liverpul Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda udarili su ljutom rivalu Liverpulu još jedan bolan šamar, izbacili su ga iz FA Kupa pobedom od 3:2, samo nekoliko dana pošto su ih ukočili u šampionskoj trci remijem bez golova na "Enfildu".

Junajted je u velikom stilu stigao do još jedne pobede u nizu, golom sveprisutnog i izgleda svemogućeg Bruna Fernandeša iz slobodnog udarca u 78. minutu, na sjajan način, pošto je hirurški precizno poslao loptu pored "zida" gostiju, u mrežu golmana "Redsa".

Tako je Junajted naneo Klopovom timu novi poraz, drugi uzastopni, a treći u poslednjih sedam utakmica, uz samo jednu pobedu Liverpula u tom periodu - protiv Aston Vile.

Ne tako mnogo davno moćni i nedodirljivi Klopov tim sada više nije takav bauk za rivale, sve teže uzima bodove, a to polako ali sigurno postaje upravo Mančester junajted.

Oba gola za goste dao je Mohamed Salah, najpre za vođstvo, potom za egal 2:2, ali nije imao podršku, bio je usamljena napadačka violina, za razliku od rivala koji je imao daleko više raspoloženih opcija da ugrozi rivala.

Prva dva gola Mančestera stigla su u koprodukciji Rašforda i Grinvuda, jedan drugom su asistirali za golove, a onda je, rekosmo već, Bruno Fernandeš stavio tačku na maestralan način, zaledio Klopa i doneo najslađu pobedu navijačima kluba sa "Old Traforda".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djape

    24. januar 2021 | 20:08

    Kakva asistencija Rashforda auuu. Ali dzaba Brunu sve kad samo malim klubovima daje golove

  • 6+4+3=2

    24. januar 2021 | 20:00

    strasni centarfor mitrovic danas solidan kao i obicno nula 0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA