„Svanulo ti je od kako si se vratio“: Tomas Miler igra Fantazi i deli hvale na račun Luke Jovića

Očigledno je da ga Nemac ima u svom timu u popularnoj igrici

  • 0
Thomas Muller, Tomas Miler

Foto: Marko Jovanović

Sjajno igra Luka Jović od kako je došao na staro mesto, u Ajntraht iz Frankfurta. Srpski fudbaler ponovo je bio strelac za svoju ekipu u pobedi od 5:1 na gostovanju Arminiji Bilefeld, a odličnu partiju na tom meču pružio je i Filip Kostić koji je zabeležio pogodak i asistenciju.

Naravno, svi su našli za zgodno da zbog čitave situacije „pecnu“ Zinedina Zidana koji sa Realom tone sve dublje, a nedavno je ispao iz Kupa Kralja od trećeligaša i to sa igračem više na terenu.

A nizu pohvala na račun Luke Jovića priključio se i čuveni Tomas Miler. Fudbaler Bajerna očigledno je zaljubljenik u popularni Fantazi Bundeslige, gde se šepurio svojim učinkom, ali ujedno primetio da je Jović visoko i rešio da ga pohvali.

- Svanulo ti je od kako si se vratio. Ajntraht trči napred sa tobom – napisao je Miler u kratkoj poruci na Instagramu, gde je tagovao Jovića.

Tomas Miler, Instagram

Foto: Instragram / Screenshot

I zaista nema šta, tim iz Frankfurta stvarno juri napred, pošto nije poražen od kako se Jović priključio ekipi i sada sedi na veoma visokom šestom mestu na tabeli, a četvrta pozicija koja vodi u Ligu šampiona „beži“ svega dva poena ispred i na njoj se nalaze Volfsburg i Bajer Leverkuzen. Videćemo da li srpski fudbaler zajedno sa Filipom Kostićem može do kraja da dođe do podviga i plasmana u elitno takmičenje.

Video: Proključala crnogorska krv u derbiju ABA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA