≫ 

Određeni termini prvog prolećnog kola, Zvezda i Partizan razdvojeni

Nikad raniji nastavak superligaškog takmičenja...

  • 4
163. Večiti Derbi

Foto: Nikola Tomić

Zimska pauza se bliži kraju, ekipe se uveliko pripremaju za nastavak Superlige koja ove sezone kreće nikada ranije (početkom februara), a već sada je poznato kada će igrati i prve prolećne mečeve.

Direktor takmičenja Linglong Tire Super lige i Prve lige Srbije, Aleksandar Pivić, odredio je termine odigravanja mečeva 20. kola, a ovu rundu otvoriće derbi u Novom Sadu između Vojvodine i TSC-a koji je na programu u petak (5. februara) od 16.30 časova.

Biće to okršaj dva srpska predstavnika u evropskim takmičenjima i debi Mladena Krstajića na superligaškoj sceni i na mestu šefa stručnog štaba neke ekipe.

 

Prolećnu premijeru obeležiće još nekoliko izuzetno zanimljivih susreta, a najveću pažnju sigurno će privući mečevi Partizan - Napredak (6. februar, 17.00) i Novi Pazar - Crvena zvezda (7. februar, 13.00).

Kao i tokom jesenje polusezone, svi mečevi će biti prenošeni od strane TV Arena sport, četiri u samostalnom terminu i šest u multiprenosu.

Video: Omiljeni hrvatski fudbaler među crno-belima: Srna obišao prijatelje, odgledao trening Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    25. januar 2021 | 09:37

    Sta je sa najavljenim varom od pocetka godine ili ce se sistem montaze drzavnog projekta nastaviti? Ako vara nema treba bojkotovati nastavak lige po svemu sto smo videli u prvom delu i par zadnjih godina

  • Aleksandar

    25. januar 2021 | 19:53

    Partizan treba da bojkotuje nastavak takmicenja. Ne treba igrati nijednu utakmicu. Neka fss radi po zakonu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA