≫ 

Partizan trenirao po strahovitom pljusku pred treću proveru u Turskoj: Desna testira crno-bele

Utakmica se igra u 14.00 časova po srpskom vremenu uz direktan prenos na Areni sport

  • 1

Fudbaleri Partizana danas će odigrati i treći kontrolni meč na pripremama u Turskoj, a protivnik je ukrajinska Desna. Utakmica se igra od 16.00 časova po lokalnom, odnosno u 14.00 po srpskom vremenu, uz direktan TV prenos na Areni sport.

U odnosu na minulu utakmicu sa Rubinom, trener Aleksandar Stanojević će "obrnuti" postave, pa će na teren od početka momci, koji su protiv Rusa dobili priliku u poslednjih pola časa igre i ovoga puta će na raspolaganju imati 60 minuta.

Stručni štab je odlučio da na današnjoj utakmici odmori defanzivni vezni Aleksandar Šćekić, dok će prvi put na teren, ali sa limitiranom minutažom, Aleksandar Miljković, verovatno i Ivan Obradović.

Što se tiče rivala crno-belih, Desna trenutno zauzima treću poziciju u šampionatu Ukrajine, iza Dinama iz Kijeva i Šahtjora, sa kojima su tokom jeseni odigrali nerešeno (0:0 i 2:2). Ekipu mahom čine ukrajinski fudbaleri, a sa klupe je predvodi trener Aleksander Rjabokon.

Inače, ovoga jutra velika većina prvotimaca crno-belih nije izlazila na teren, već su trening po pljusku sa Aleksandrom Stanojevićem, Brankom Vukašinovićem, Branimirom Mićovićem i Mišom Filipovićem odradili samo najmlađi fudbaleri Aleksa Purić, Vanja Vlahović, Mihajlo Petković, Marko Milovanović i Samed Baždar, kao i stariji fudbaleri - Ivan Obradović, Aleksandar Miljković i Nikola Lakčević. koji su ili imali povrede ili kasnili sa početkom priprema, pa hvataju ritam sa ostatkom tima.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    25. januar 2021 | 10:46

    Шта је за њих мали пљусак кад су на лавору навикли на стални мраз, од -11 до -30.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA