Da li je došao kraj jednoj eri? Serhio Ramos dobio ponudu koja se ne odbija, dres PSŽ-a sve bliži

Fudbaler Real Madrida bi u francuskoj prestonici zarađivao gotovo 15.000.000 evra na godišnjem nivou, što je cifra koju Real ne želi da plati

  • 3
Lionel Mesi, Serhio Ramos, El Klasiko, FK Barselona, FK Real Madrid Foto: AP/Tanjug

Već duže vreme Serhio Ramos pregovara sa Real Madridom oko produžetka ugovora, jer mu trenutni ističe na kraju sezone. Međutim, pošto dogovora nema na vidiku i Kraljevski klub nije ni blizu da se dogovori sa svojim kapitenom, on bi uskoro mogao da ode put Francuske, gde mu ozbiljan ugovor nudi Pari Sen Žermen.

Treba napomenuti da defanzivac trenutno zarađuje blizu 12.000.000 evra godišnje u Realu i da Kraljevići jednostavno nisu spremni da mu ponude toliko za nastavak saradnje. Kao razlog se ističu godine, jer Ramos puni 35 godina u aprilu, a Real mu nudi saradnju na samo godinu dana.

On ipak želi trogodišnji ugovor, prema kojem bi imao istu zaradu kao i do sada. Za to u Realu neće ni da čuju, pa se u borbu za njegov potpis sada uključio Pari Sen Žermen, koji, jasno, ima finansijska sredstva da ga privoli. Ramos bi sa Svecima potpisao trogodišnji ugovor, a ujedno bi dobijao 15.000.000 evra godišnje, što je više nego što je do sada zarađivao u španskoj prestonici. Takve uslove teško da će odbiti, pa ne bi bilo čudno da ga od juna vidimo u Parizu.

On je u Real došao iz Sevilje davne 2005. godine, a tokom svog boravka u Madridu postao je jedan od najboljih defanzivnih fudbalera na svetu. Sa klubom je osvojio gotovo sve što se osvojiti može, a ista priča važi i za nacionalni tim Španije.

Video: Trening Partizana po strahovitom pljusku u Antaliji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA