≫ 

Stanojević pričao o važnosti Bajbeka za tim, Stojković o igranju s 200 odsto posle blamaže s Rubinom

Trener Partizana zadovoljan pobedom nad Desnom

  • 1

Fudbaleri Partizana su u trećem pripremnom meču u Turskoj savladali ekipu Desne sa 1:0, a jedini strelac na meču bio je Žan Kristof Bajbek na asistenciju Aleksandra Lutovca.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević posle meča nije krio zadovoljstvo partijom svojih izabranika, a naglasio je i koliko je nedavni poraz od Rubina (5:2) uticao na današnje izdanje Partizana.

- Normalno je da imamo uspone i padove u igri. Ovoga puta smo odigrali spremno i dobro. Zadovoljan sam, zaista. Niko se nije povredio, što je važno za nas - izjavio je Stanojević za Arenu sport.

Trener crno-belih je istakao i da je upravo igra Bajbeka trenutno jako važna za tim uoči nastavka Superlige.

- Važno je da je Bajbek ispratio utakmicu, to nam je jako važno, pogotovo za njega, ali i za nas. Biće on još mnogo bolji - smatra Stanojević.

Golman Vladimir Stojković je posle utakmice naznačio da je poraz od Rubina jako teško podneo, ali da je taj rezultat u celom timu, na neki način, probudio želju i glad za pobedom.

- Mislim da nismo zaslužili ono od Rubina, pre neki dan. Ali dobro... Ovoga puta smo ušli dvesta odsto u utakmicu i pobedili - rekao je Stojković.

Video: Gol za Partizan! Bajbek matirao golmana Desne udarcem sa 12-13 metara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ejjjj...

    25. januar 2021 | 18:15

    ...o cemu vi pricate? Ovo sto mi igramo,igra nije. Ovi igraci sto igraju,igraci nisu. Miljkovic,Smiljanic,S.Markovic,Vujacic,...pa cime li zasluzise da igraju crni Stanoje. Ovo je tuga,da igras prijateljsku protiv nekog tamo desnog i cuvas rezultat,kao da protiv Mancestera igras,da golman dobije zuti zbog zadrzavanja igre. Eeeeeejjjjjjjj moj Partizane nasta si spao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA