Trener Čuke analizirao uzroke poraza od Dnjepra

Đorđević ističe da je umor stigao njegovu ekipu, te se to odrazilo i na rezultat meča

  • 0
FK PARTIZAN vs FK ČUKARIČKI Beograd Foto: MN Press

Treći prijateljski meč na pripremama u Turskoj i drugi poraz za ekipu Čukaričkog koja je morala da čestita Dnjepru na boljoj partiji u ponedeljak veče.

Ukrajinci su dobili rezultatom 2:0, a kratku analitu meča izneo je trener Brđana Dušan Đorđević.

- Iz dva prekida primili smo dva gola. U prvom poluvremenu smo bili onako malo i umorni i teški, kasnili smo u pritisku na loptu, bili smo nedovoljno kompaktni u nedostatku snage i brzine. Drugim poluvremenom sam već zadovoljniji, zamene su unele tu neku svežinu. Ja sam svesno u prvom poluvremenu malo izrotirao, gledao sam da odmorim neke igrače koji su dobili i neki udarac protiv Maribora gde je takođe bila jedna žestoka utakmica. Jovanović je danas bio premoren, videlo se po kretanju da nije bio na svom nivou, ali to su pripreme. Ne vredi sada ući u neku žestoku kritiku kada je to tako - rekao je Đorđević.

Ono što je Čukli pravilo probleme protiv Dnjepra, pogotovo u prvom poluvremenu, jeste to što su Ukrajinci lako rešavali presing srpskog tima.

- Jeste. To je prouzrokovanom tom nedostatku svežine i brzine, na kraju krajeva i neuigranosti. Jos se tražimo u tom presingu po kom smo bili prepoznatljivi, ali eto da kažem da sam zadovoljan drugim poluvremenom gde je bilo malo na višem nivou.

Stekao se utisak i da je duel protiv Dnjepra tokom većeg dela ličio na borbu za bodove. Pun žustrine, grubih faulova, na kraju i sitnih čarki igrača.

- Možda zato što su ovde sve utakmice međunarodne i to vuče neku svoju draž. Svi se dokazuju i pružaju svoj maksimum. I protiv Maribora je bilo slično - rekao je Đorđević.

Podsetimo, Čukarički će u četvrtak igrati "generalku" protiv Sočija, a ekipa se u Srbiju vraća u petak 29. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA