≫ 

Šta se dešava sa Dragovićem? Priča se da ima dogovor sa Zvezdom, a transfer insajder ga seli u Parmu

Poznati novinar sa "čizme" Đanluka Di Marcio izbacio je informaciju da je Dragović jedan od prvih pikova ekipe Parme koja želi da se pojača u centru odbrane

  • 5
filip kostić Foto: Tanjug/Ap

Crvena zvezda je već duži period zainteresovana za Aleksandra Dragovića, štopera Bajer Leverkuzena, kojem ugovor sa "farmaceutima" ističe na leto. Čak se u jednom momentu očekivalo i da u zimskom prelaznom roku dođe u Ljutice Bogdana, a sada se čuju dve informacije - "Dragović naredne nedelje u šampionu Srbije" i "Dragović ide u Seriju A" - videćemo šta će biti ishod.

Po pisanju Mozzartsporta, defanzivac srpskog porekla sa austrijskim državljanstvom će do kraja nedelje potpisati ugovor sa crveno-belima i na leto će konačno i obući dres srpskog predstavnika, ali se iz Italije čuje drugi tonovi.

Poznati novinar sa "čizme" Đanluka Di Marcio izbacio je informaciju da je Dragović jedan od prvih pikova ekipe Parme koja želi da se pojača u centru odbrane.

On navodi da su Musaćo i Facio bili glavni kandidati da popune centralnu defanzivu Parme, ali da je Dragović isplivao kao još jedna solucija za potpis.

Poznato je da je centralni bek Leverkuzena veliki navijač Zvezde, a da ga trenutni tim, i pored sjajnih igara ove sezone, ne želi u svojim redovima nakon poslednje utakmice u rasporedu, svakako će nastaviti negde, a još uvek je pitanje - gde? U Zvezdi? U Parmi? Ili negde drugo?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    25. januar 2021 | 20:05

    prica se da ja imam ugovor sa realom ali ostajem na njivi

  • Mane

    25. januar 2021 | 23:01

    Moje je misljenje da Zvezda igra dobro,ove dve prijateljske utakmice pokazale su da Zvezda zna da igra lep fudbal,ali klinci ne shvataju da je taj fudbal dobar da se igra liga evrope,da se igra a ne da neki sanjaju kako Zvezda moze da osvoji to takmicenje.Naravno da ne moze,ali kako sada stvari funkcionisu u svetu fudbala vec igranje bilo kog evropskog takmicenja dobro je,jer novac je taj koji pravi rezultate,a Zklubovi na balkanu nemaju tog novca,pa evo jedan Olimpiakos koji ima nekoliko puta veci budzet od Zvezde tesko izlazi iz grupe i igra prolece,retko kad.Dragovic po mom misljenju nije neophodan Zvezdi osim ako bi ostao 2-3 godine a ne da se samo gleda kako da ga se negde uvali za nekio milionce.Ali i to je Zvezdina trenutna realnost,daj sta das,ko na buvljoj pijaci,samo da se nesto zaradi,i dok je tako ne treba ocekivati i sanjati kako Zvezda moze da osvoji ligu evrope ili da prodje grupu u ligi sampiona,to je mnogo nerealno razmisljanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA