Totenhem strepeo do 86. minuta, a onda je usledila goleada

Londonski klub tek rešio meč u poslednjih pet minuta utakmice

  • 1
Totenhem Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Totenhema plasirali su se u narednu rundu FA kupa pošto su danas u gostima pobedili Vikomb rezultatom 4:1 (1:1).

Totenhem je dosta slabo počeo, bez trojice bitnih igrača, a u 25. minutu Davinson Sančez napravio grešku i loše izbacio loptu na koju je naleteo Onidinma i savladao Harta 1:0.

Londonski tim jeste dominirao, ali do izjednačenja je došao tek u nadoknadi prvog dela, kada je Lukas Mura centrirao, a Geret Bejl samo skrenuo u mrežu za 1:1.

Nakon toga vodila se velika borba a Murinjo je uveo Hejbjerga, pa zatim Kejna, umesto Tangange i Karlosa Vinisijusa.

Vikomb je trepeo veliki pritisak Totenhema, a u 86. minutu  je Vinks pogodio za 2:1.

Taj pogodak je potpuno demoralisao domaće, pa je Totenhem samo dva minuta kasnije postigao lagan pogodak. Son je bio asistent, a Ndombele pogodio prvi ugao za 3:1.

Tu nije bio kraj, pošto je poslednjim trenucima raspoloženi Ndombele pogodio prvi ugao sa desetak metara, nakon lepog driblinga za  konačnih 4:1.

Video: Poruka Žozea Murinja građanima Uba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rosaj

    25. januar 2021 | 23:12

    Ja pukao na 6+ za 74000... Pakao kako lose igra Totenhem, i ovaj 4 1 je nerealan rezultat, trebalo je biti 1:1. Vikomb je zasluzio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA