≫ 

Katastrofa Maksimovićevog Hetafea, Atletik servirao "petardu" gostima iz predgrađa Madrida

Ništa nije ni slutilo da će se to desiti, jer je ekipa srpskog reprezentativca Nemanje Maksimovića postigla gol već u prvom minutu.

  • 0
Nemanja Maksimović Foto: Printscreen/You Tube/Streamja

Fudbaleri Hetafea doživeli su katastrofu u 20. kolu Primere pošto su na gostovanju u Bilbau poraženi sa čak 5:1 od Atletika.

Ništa nije ni slutilo da će se to desiti, jer je ekipa srpskog reprezentativca Nemanje Maksimovića postigla gol već u prvom minutu.

Samo 11 minuta kasnije je iskusni Raul Garsija poravnao i najavio veliki preokret jer je domaćin u tim momentima zaista bio agresivan i igrao bolje.

Ipak, u 29. minutu Hetafe dobija priliku da ponovo dođe vođstva, ali Mata nije bio precizan iz jedanaesterca.

Odmor između poluvremena izgleda je prijao domaćinu koji je posle pet minuta u drugom delu igre poveo preko Alvareza, a već u 61. minutu je bilo 3:1 - ponovo fenomenalni Raul Garsija.

Sve je otišlo niz vodu za goste iz predgrađa Madrida, pa je Berenger u 75. minut povisio na 4:1, a petardu je zaključio Oskar De Markos osam minuta pre kraja susreta.

Maksimović je od starta igrao do 57. minua kada je zamenjen, a zaradio je i žuti karton.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA