≫ 

Niko ga ne voli u gradu u kom je odrastao: Navijači ga izvređali, Breša mu zabranila parking

Mario Baloteli je ponovo u centru pažnje italijanske javnosti

  • 0
Mario Baloteli

Printskrin: Twitter

Kontroverzni Mario Baloteli je nedavno opet imao probleme sa navijačima Breše.

Njegov novi klub Monca gostovala je na stadionu "Mario Rigamonti" u utakmici Serije B, a prema saznanjima lista "Korijere dela Sera", Baloteli nije mogao da se parkira unutar stadiona.

Automobil je ostavio u blizini stadiona, a zatim je meč odgledao u društvu predsednika Monce Adrijana Galijanija.

Navijači Breše su mu poručili da nema dostojanstvo.

- Postoje igrači koji vole ovaj grad, a ti za nas ništa ne vrediš. Ti si čovek bez dostojanstva - pisalo je na transparentu okačenom ispred stadiona.

Naravno, pozadina sukoba je malo “dublja”. Nekadašnji reprezentativac Italije je rođen 1990. godine u Palermu, ali je odrastao u Breši, gde je i igrao u prethodnom angažmanu. Navijači mu očigledno nisu zaboravili što je na polusezoni ostavio tim na cedilu kada je uvdeo da će Breša ispasti iz lige.

Monca je slavila sa 1:0 i sada je druga na tabeli sa 34 boda iz 19 utakmica. Trenutno je na dobrom putu ka Seriji A, što su čelnici ovog kluba Galijani i Berluskoni i postavili kao cilj, a zato je i doveden upravo Baloteli.

U trenutku kad ni jednima ni drugima ne odgovara, Inter i Milan sastaće se večeras (20.45) u četvrtfinalu Kupa Italije. Serija A za oba tima je prioritet, ali derbi je derbi. Kvota na Inter je 2,15, iks je 3,45, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Milan.

Video: Bakajokov debi za zaborav: Najveće pojačanje izvedeno iz igre posle 20 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA