≫ 

Futsaleri Srbije počeli pripreme za kvalifikacije za EURO

U grupi sa Srbijom još je selekcija Severne Makedonije, biće odigrano šest kola, a prvoplasirana selekcija ide direktno na Evropsko prvenstvo u Holandiji, kao i šest najboljih drugoplasiranih selekcija iz osam grupa

  • 0
Rikardinjo

Foto: MN Press

Futsal reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi i počela pripreme pred kvalifikacione mečeve za EURO 2022. godine.

Posle velikog uspeha, ostvarenog plasmana na Svetsko prvenstvo koje se u septembru održava u Litvaniji, izabranici selektora Gorana Ivančića počinju kvalifikacije za UEFA Futsal EURO 2022, a rivali su im na startu Rumunija u Temišvaru 28. januara od 18 sati i Bosna i Hercegovina u Novom Sadu 3. februara u istom terminu.

- Nastavljamo tamo gde smo stali posle velikog uspeha i plasmana na prvenstvo sveta, sada želimo dobre rezultate i novi uspeh, odnosno plasman među najbolje kontinentalne reprezentacije i odlazak na Evropsko prvenstvo. Atmosfera je odlična, momci dobro raspoloženi, veoma posvećeni radu i pripremi za ono što nas očekuje - rekao je Ivančić za sajt FSS-a.

U grupi sa Srbijom još je selekcija Severne Makedonije, biće odigrano šest kola, a prvoplasirana selekcija ide direktno na Evropsko prvenstvo u Holandiji, kao i šest najboljih drugoplasiranih selekcija iz osam grupa.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA