≫ 

Vest Hem preko leđa Milivojevića i Palasa do pozicije koja vodi u Ligu šampiona!

Srpski reprezentativac Luka Milivojević od starta je nastupio za domaći kolektiv, a zamenjen je 17 minuta pre kraja kada je trener Hodžson odlučio da stavi sve karte na napad

  • 0
FK Vest hem - FK Mancester junajted, FC West Ham United, Manchester United

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Vest Hema sigurno nisu očekivali da će nakon 20 odigranih kola Premijer lige biti u poziciji ni da pomisle o Ligi šampiona, ali njihov san je u ovom momentu postao java. "Čekićari" su pobedom nad Kristal Palasom u gostima 3:2 došli mesta koje vodi u najelitnije takmičenje Evrope.

Vest Hem će, makar privremeno, presediti na poziciji četiri nakon što je pobedom zaobišao Everton, Totenhem i Liverpul, ali i pored toga što londonski tim ima najviše odigranih utakmica od ovog kvarteta, ne sme mu se oduzimati od dosadašnje predstave u sezoni.

Moglo je po goste da sve ode u pogrešnom pravcu nakon što je Zaha već u trećem minutu doneo prednost Kristal Palasu, ali poravnanje je stiglo šest minuta kasnije - Suček matira golmana i vraća rano egal.

Isti igrač, samo sada ne na asistenciju Antonija već Kresvela, totalno okreće rezultat u korist "čekićara" u 25. minutu i tako gostujući tim odlazi sa prednošću na odmor.

Očekivao se impuls Palasa koji se jedva spasao da ne primi još koji gol u prvom delu igre, ali se to dogodilo u drugom kada je Doson u 65. minutu odvojio svoju ekipu na dva gola prednost. Jedan trzaj, i to tek u sedmom minutu nadoknade dogodio se preko Bačuaija, ali to nije sprečilo Vest Hem da se raduje.

Srpski reprezentativac Luka Milivojević od starta je nastupio za domaći kolektiv, a zamenjen je 17 minuta pre kraja kada je trener Hodžson odlučio da stavi sve karte na napad.

Nastavila se loša serija za Kristal Palas, ali ona je prekinuta za Lids koji je protiv Njukasla na gostovanju slavio sa 2:1.

Jedini pogodak za goste u prvom poluvremenu postigao je Rafinja i Lids je ofanzivnom igrom održavao protivnika daleko od gola sve do 57. minuta kada Almiron na asistenciju Vilsona poravnava rezultat.

Ipak, zaključni udarac stiže već četiri minuta nakon izjednačenja, a strelac prvog gola je proigrao Harisona koji je zatresao mrežu Njukasla i tako doneo pobedu svojoj ekipi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA