≫ 

Ludnica u Milanu: Zlatan udario Lukakua čelom u bradu pa ga zvao ispred da reše, Belgijanac poludeo!

Ibrahimović je nakon toga uvredio Lukakua koji je tražio prolaz između igrača da dođe do Zlatana koji se samo smejao do momenta dok sudija nije posle poslednjeg kornera pokazao svima da se zapute put svlačionice

  • 19
Romelu Lukaku i Zlatan Ibrahimović

Youtube/Printscreen

Zakuvalo se dobro u velikom gradskom derbiju između Milana i Intera u Kupu Italije. Pred sam kraj prvog poluvremena Zlatan Ibrahimović i Romelu Lukaku su ušli u raspravu, a onda je napadač Milana čelom udario protivnika u bradu što Belgijanac nije mogao da istrpi i ispala je baš velika gužva koja je trajala sve do ulaska u tunel.

Ibrahimović je nakon toga uvredio Lukakua koji je tražio prolaz između igrača da dođe do Zlatana koji se samo smejao do momenta dok sudija nije posle poslednjeg kornera pokazao svima da se zapute put svlačionice. Pre toga, obojica su zaradila žuti karton, ali ih to nije umirilo, naprotiv.

Ni tada se nije stišalo, jer je Romelu nasrtao da dođe i dalje do Ibrahimovića koji mu je pokazivao da izađe u tunel i da reše sve što imaju.

Najgore je što su njih dvojica bili saigrači u Mančester junajtedu, a Lukaku je jednom prilikom i pričao kako je od Zlatana dosta toga naučio.

Kako se situacija tamo rešila, daleko od kamera, već ćemo imati verovatno informacije kasnije, ali očekuje nas uzavrelo drugo poluvreme gde Milan vodi upravo golom Zlatana Ibrahimovića.

 

Video: Ibrahimović odradio trening u najskupljoj teretani - jahti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA