≫ 

Kup Kralja: Radoja i Levante posle goleade idu u četvrtfinale, Betis izbacio Sosijedad u Andaluziji

Zanimljivo je bilo i u Andaluziji gde je favorit Real Sosijedad takođe poveo u 13. minutu preko fenomenalnog Ojarzabala, ali je gost ostao sa igračem manje posle isključenja Iljaramendija

  • 0
Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Levantea, našeg Nemanje Radoje, u velikoj goleadi savladali su u gostima ekipu Valjadolida 4:2 i plasirali se u četvrtfinale španskog Kupa kralja.

Radoja je u igru ušao 55. minutu umesto Bardija nakon što je trener Levante Lopez odlučio da brani stečenu prednost iz prvog poluvremena.

Valjadolid je poveo na svom terenu u 13. minutu preko Tonija, ali su Bardi u 23. i Malsa u 43. minutu doneli preokret gostima iz Valensije.

Usledio je još jedan pogodak u 59. minutu u mreži domaćina pošto je precizan bio Koke, a Valjadolid nije hteo da se preda, pa je preko Vajzmena u 65. ponovo došao do gola zaostatka. Ipak, zaključni udarac domaćinu zadao je Morales sa bele tačke deset minuta pre kraja sureta.

Zanimljivo je bilo i u Andaluziji gde je favorit Real Sosijedad takođe poveo u 13. minutu preko fenomenalnog Ojarzabala, ali je gost ostao sa igračem manje posle isključenja Iljaramendija.

Isključenje se desilo na samom startu drugog poluvremena, a to Betis nije iskoristio pošto je 15 minuta pre kraja Sanabrija napravio društvo Ojarzabalu u svlačionici.

Ipak, igrom 10 na 10 profitirao je upravo Betis koji je u 78. minutu preko Kanalesa obezbedio produžetke, a onda tamo golovima Borhe Inglesieasa u 96. i 111. minutu prošao dalje i napravio iznenađenje (3:1).

Na meču Đirone i Viljareal nije bilo goleade, ali je "žutoj podmornici" bio dovoljan gol Pina u 19. minutu da obezbedi plasman u četvrtfinale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA