≫ 

Bukti rat oko Maradoninog nasledstva: Dijego u Dubaiju imao dva sefa, niko ne zna šta je u njima

Sefovi su sa ostalim stvarima već prebačeni u Buenos Ajres

  • 2
Dijego Diego Maradona Foto: Tanjug/AP

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona živeo je svojevremeno sedam godina u Dubaiju i u sobi je imao dva zaključana sefa kojima niko ne može da pristupi.

Prošlo je više od dva meseca otkako nas je napustio veliki "El Pibe", ali i dalje traje istraga kako je tačno preminuo jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Dok se istraga čeka, njegova porodica se bori za nasledstvo. Prvo je pokrenuta priča da nema ništa, a potom se pojavila vest da je iza Dijega ostalo dosta novca. Sada su stigle nove informacije.

Naime, nakon pretrage Maradoninog doma u Dubaiju otkriveno je da ima dva zaključana sefa i to je podiglo dosta prašine u Argentini. Uveliko se nagađa o tome šta se nalazi u njima, posebno što je kuća u Emiratima bila njegovo tajno mesto.

Inače, Maradona je od 2011. do 2018. živeo u Dubaiju i tamo je ostavio veliki broj ličnih predmeta, poklona i luksuznih automobila, a sve to je sada prebačeno u Buenos Ajres, s tim da su sefovi ostali netaknuti.

- Niko ne zna zapravo šta je u njima - prenosi španski dnevnik "As".

Dijego Maradona, Dalma Maradona Dijego sa ćerkom Dalmom: Foto: Instagram.com/dalmaradona

Izvor blizak fudbaleru imao je šta da prokomentariše na ovu temu.

- To su stvari koje je Maradona čuvao i samo Dijego zna šta je čuvao. To mogu da budu nakit, satovi, dolari ili ništa. Ostavio je tamo sefove i nije ih otvorio više od dve godine - naveo je njegov izvor.

Dobro je poznato i da je Maradona za života dobijao skupocene poklone od prijatelja i poštovalaca, pa tako poseduje prsten vredan 300.000 evra koji je dobio u Belorusiji.

Siti je prvi na tabeli, a Junajted večeras (21.15) ima priliku da ga prestigne pošto na Old Traford dolazi Šefild Junajted koji je poslednji na tabeli i u vrlo lošoj je formi. Kvota na keca je 1,30, a na kombinazziju 1&3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Šefild Junajted.

Video: Pesma, tuga, bol i suze: Poslednji oproštaj argentinskih navijača od Maradone ispred groblja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seemcica

    27. januar 2021 | 10:26

    Kazu nije imao nistaa😂😂😂sacuvaj me bozee pa da li je moguce

  • Bratija

    27. januar 2021 | 16:17

    Samo jedan čovek zna sve,a Srbin je 😛🤦

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA