≫ 

Raspad Real Madrida: Još jedan prvotimac odbio produženje ugovora

Uprava madridskog kluba je pred velikim iskušenjem

  • 2
FC FK Real Madrid - Barselona Barcelona Foto: Tanjug/AP

Posle Serhio Ramosa, kapitena Real Madrida, koji je odbio ponuđene uslove za nastavak ugovora,  još jedan igrač "kraljevića" je na izlaznim vratima. Ni Lukas Vaskez ne želi da produži ugovor i mogao bi na kraju sezone da ode iz kluba kao slobodan igrač.

Ovaj 29-godišnji krilni fudbaler je ove sezone odlično odgovorio na poziciji desnog beka, gde je morao da odigra zbog povreda Karvahala i Odriozole.

"Marka" javlja da dva španska reprezentativca neće u skorije vreme potpisati nove ugovore, a Real još uvek nije produžio ni ugovor sa Lukom Modrićem iako su se načelno dogovorili za nastavak saradnje.

FC FK Real Madrid - Barselona Barcelona Foto: Tanjug/AP

Osim toga, ni najveći talenti koje Real ima nisu zadovoljni. Luka Jović je napustio klub i blista na pozajmici u Frankfurtu, a njegov primer je sledio i Martin Odegard, koji je sada novi član Arsenala.

Uz sve to, postoje naznake da bi i Zinedin Zidanmogao da napusti klub, pa ostaje pitanje kako će "kraljevski klub" izgledati naredne sezone.

Video: Kako je poslednji dres legendarnog Butragenja završio u Smederevskoj Palanci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    27. januar 2021 | 16:16

    sve moj do mojega dodje neka ekipa tek upali u prvu ligu ili na začelju i razvali ih takvi igrači odmah da spakunu kofere i odu

  • BOLE

    27. januar 2021 | 18:01

    Samo ovaj Vaskez nek ode, to je panjina teska, trci kao moja tetka od 70 g, prebacim kanal kad ga vidim u ekipi. Zidan je potjerao mnoge mlade talente od igraca, igra im je katastrofa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA