≫ 

Boaći našao novi klub i oglasio se o Zvezdi: Istina je, evo zašto sam im oprostio 250.000 evra

Ganijac potpisao na pet meseci za danski klub

  • 23
Ričmond Boaći Foto: FK Crvena zvezda

Doskorašnji napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći (27) igraće do leta za danski klub Vejle, sa kojim je potpisao kratkoročnu saradnju, na pet meseci.

Boaći je, prema navodima medija u Gani, u sredu prošao lekarske preglede u novom klubu koji mu je ponudio i opciju produžetka saradnje na tri godine, ako napadač na leto ne bude našao bolje "uhlebljenje".

Navodno, Boaći i dalje čeka poziv od nekog arapskog kluba, bilo je spekulacija o nekom takvom transferu još dok je bio u Zvezdi, a odlazak prema arapskim novcem je i dalje aktuelan kod Ganijca.

On je, podsetimo, oprostio Zvezdi 250.000 evra, a medijima u svojoj zemlji je pojasnio zbog čega se odrekao tolikog novca.

- Da, tačno je da sam im ostavio taj novac. Crvena zvezda je moja kuća, a ovo je trenutak da se klubu odužim za priliku koju mi je pružio. Na tome sam veoma zahvalan Zvezdi - rekao je Boaći, i zbog ovih reči će, sasvim sigurno, još više porasti u pčima zvezdaša.

Popularni Boćko je 2017. godine iz itaijanskog drugoligaša Latine stigao među crveno-bele, kojima je doneo lep novac od transfera u kineski Đijangsu. Kao što je poznato, posle samo šest meseci se iz Kine vratio u Zvezdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    27. januar 2021 | 19:21

    Dođi na proslavu titule kraljino! Neka te sreća prati i povrede zaobiđu!

  • Geras

    27. januar 2021 | 19:51

    Bravo majstore svaka čast.... Želim ti sreću u daljoj karijeri... Pravi momak

  • Saša

    27. januar 2021 | 21:06

    Boćko je igračina, hvala za sve..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA