Partizanovi klinci na dopunskoj nastavi: Telegraf uhvatio crno-bele poletarce kako "upijaju" gradivo

Stručni štab se svakodnevno posebno bavi petoricom momaka iz škole usmeravajući ih na pravi način

  • 2
Partizanovi klinci

Foto: telegraf.rs

Na terenu stiču iskustvo uz starije saigrače i savete trenera Aleksandra Stanojevića, a van terena mladi fudbaleri Partizana svakodnevno imaju pravu malu školu fudbala zahvaljujući kompletnom stručnom štabu crno-belih, koji se posebno bavi njima.

Tako su pre nekoliko dana "poletarci" Aleksa Purić, Vanja Vlahović, Marko Milovanović, Samed Baždar i Mihajlo Petković imali "dodatnu obuku" na terenu, dok je ostatak tima odmarao, a mimo praktične "nastave" na terenu, imaju svakodnevno i teorijsku.

Partizanovi klinci

Foto: telegraf.rs

 

Preciznije, pomoćnici Aleksandra Stanojevića pripremaju video materijale sa treninga (svaki trening se snima kamerom) i potom, zajedno sa šefom struke, svakom od pomenutih mladih momaka ukazuju na greške, na dobre stvari, objašnjavaju i usmeravaju ih tako da se što lakše adaptiraju na ekipu, rad i sve ono što zahteva profesionalni fudbal na najvišem nivou.

 

Telegraf je uspeo da fotografiše jednu od "dopunskih nastava", koja je potrajala dobra dva sata, a gde su se svi pomenuti mladi igrači smenjivali u "školskim klupama". Talenat svakako imaju, a i dodatno znanje će im koristiti, I njima i ekipi i Partizanu u bliskoj budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA