≫ 

"Nismo imali dovoljno raspoloženih igrača, nismo bili pametni": Filipovski posle još jednog poraza

Partizan posle tri utakmice u Top16 fazi Evrokupa ima skor 1-2

  • 19
saša filipovski Foto: MN Press

Košarkaši Partizana nisu uspeli da naprave "brejk" u Krasnodaru, gde ih je porazila Lokomotiva, pa sada oba tima imaju identičan skor posle tri meča u Top16 fazi, 1-2.

Crno-beli su imali momente kada su mogli da se uključe u egal borbu do samog kraja, da onda pokušaju u tesnoj završnici da dođu do trijumfa, međutim neke sitne greške i ne baš najpametniji potezi su ih odveli u poraz.

Trener Beograđana Saša Filipovski je posle meča apostrofirao detalje koji su najviše doprineli još jednom neuspehu i udaljavaju od plasmana u narednu fazu takmičenja.

- U prvom poluvremenu smo imali previše izgubljenih lopti i nismo igrali dovoljno pametno. U trećoj četvrtini smo počeli da igramo onako kako smo se i pripremili, počeli smo da delimo loptu i igramo timsku košarku i imali smo dobar rezultat sve do 20 sekundi pre kraja četvrtine. Napravili su seriju 5:0 uz pomoć dosuđenog nesportskog faula - aludirao je na nameran faul Zagorca na Kuzminskasu posle kojeg je usledila pomenuta serija.

- Za današnju pobedu nam je bilo neophodno više raspoloženih igrača, a nismo ih imali dovoljno - dodao je Filipovski.

Bek Partizana NIS Markus Pejdž je istakao da je razliku na ovoj utakmici napravilo nekoliko minuta tokom drugog poluvremena.

- Ovo je bolan poraz, radili smo neke stvari prilično dobro, odnos u skoku je bio ujednačen. Kroford nam je pravio probleme u prvom poluvremenu, a u drugom poluvremenu smo uspeli da održimo priključak. Stigli smo do izjednačenja u trećoj četvrtini nakon čega su oni napravili brzu seriju od pet vezanih poena kojom su okončali tu deonicu. Mislim da su razliku na ovoj utakmici napravila dva-tri minuta u drugom poluvremenu u kojima su oni pogađali šuteve, a mi nismo uspeli da pogodimo sa suprotne strane.

Naredni duel Lokomotive i Partizana NIS, na programu je u sredu 3. februara od 20:30 u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    27. januar 2021 | 20:39

    Сасвим солидно у односу на Борац ×2 и Метрополитен...а Руси не би ни имали победу да није вас..

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    27. januar 2021 | 21:12

    Ови гробоси одавно нису имали бољег, стабилнијег, смиренијег тренера...живци му са оваквим дунстерима само једном попустили и замало сломио таблу😂😂😂

  • Nscz

    27. januar 2021 | 20:57

    Iz kuce je istrcao na ulicu Iva sav zadihan zahuktao ko ..... ajmo Grobari nastavite pesmu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA