Pričalo se da će u Zvezdu, ali nikad nije dobio konkretnu ponudu, sad je potpisao za Jageloniju

Bojan Nastić, posle Belorusije, karijeru nastavlja u Poljskoj

  • 1
Bojan Nastić Foto: MN Press

Levi bek, bivši fudbaler Vojvodine Bojan Nastić, karijeru nastavlja u Poljskoj, u Jageloniji. Njegov transfer iz BATE Borisova je ozvaničen, Bojan je zadužio dres poljskog kluba i biće vredan dodatak za ovaj tim u nastavku sezone.

Jagelonija je trenutno sedmoplasirana na tabeli Ekstrakalse.

- Veoma sam srećan što mogu da vas obavestim da sam i zvanično postao član ovog sjajnog kluba. Unapred se radujem novim izazovima u karijeri i nadam se da ćemo zajedno imati mnogo uspeha - poručio je Nastić, bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Nastić je ne tako davno bio i na radaru Zvezde kao jedna od opcija za levu stranu, i sam je potvrdio da su ga kontaktirali "neki menadžeri", ali onaj konkretan poziv iz Ljutice Bogdana nikad nije stigao na njegovu adresu.

- Čuo sam za interesovanje Zvezde, čak su me i zvali neki menadžeri, ali to ništa nije bilo konkretno. Uvek kažem: "Nikad ne reci nikad", ali mislim da sam najbliži ostanku (u BATE-u). Čak i ako bih napuštao Belorusiju, želja mi je da još nekoliko godina provedem u inostranstvu - rekao je Nastić u nedavnom razgovoru za Glas Srpske.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Bojan Nastic (@bojan_nastic_15)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 77

    27. januar 2021 | 22:08

    E sine ne zove Zvezda bilo koga, ti si bio neka peta solucija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA