≫ 

Čelsi igra kao da je Lampard i dalje trener: Tuhelova nula u debiju na klupi Plavaca

Meč na "Stamford Bridžu" završen bez golova

  • 1
Chelsea , Wolverhampton Foto: Tanjug/AP

Otišao je Frenk Lampard, ali Čelsi igrao kao da je bivši trener i dalje na klupi: neefikasno, jalovo, ne pobeđuje. Novi trener "Plavaca" Tomas Tuhel je imao priliku da vidi koliko još mora da radi da bi od jakih individualaca u plavom dresu oformio tim kadar da se umeša u borbu za Evropu.

Čelsi je na debiju nemačkog trenera odigrao bez golova protiv Vulverhemptona u 20. kolu Premijer lige.

Tako je londonski klub došao do 30. boda ove sezone, tek je osmi na tabeli, sakupio je tek osam bodova iz prethodnih devet utakmica, pa mu sledi vrlo neizvesna borba za prodor na neku od "evropskih pozicija".

Čelsi je imao "više od igre" tokom čitavog meča, Vulvsi su bili pritisnuti sa svih strana, pa su svi defanzivni kvaliteti ekipe Nuna Espirita Santa došli do punog izražaja. "Plavci" su potpuno podbacili u prvom poluvremenu, u nastavku su bili daleko bolji, ali ne i efikasni kada je trebalo.

Najveće prilike za gol propustili su Ben Čilvel, koji je promašio posle prodora sa leve strane, i Mateo Kovačić, čiji je udarac neutralisao Rui Patrisio. Osim te dve prilike Čelsi nije iskreirao još mnogo toga pred golom protivnika, mada je, mora se priznati, imao apsolutnu kontrolu igre.

Na drugoj strani, Vulfsi su imali jednu jedinu priliku za gol negde pred kraj meča, kaa je Neto pobegao svojim čuvarima, mešutim niej se najbolje snašao pred Mendijem, pa je golman Čelsija neutralisao pretnju pravovremenim izletanjem.

Do kraja, uprkos velikom pritisku domaćeg tima, nije bilo promene rezultata kojim, sasvim sigurno, daleko zadovoljniji mogu biti gosti sa "Molinoa".

Premijer liga, 20. kolo

Utorak

Kristal Palas - Vest Hem 1:3

(Zaha 3, Bačuaji 97 - Souček 9, 25, Doson 65)

Njukasl - Lids 1:2

(Almiron 57 - Rafinja 17, Herison 61)

Sautempton - Arsenal 1:3

(Armstrong 3 - Pepe 8, Saka 39, Lakazet 73)

VBA – Mančester siti 0:5

(Gindogan 6, 30, Kanselo 20, Mahrez 45+2, Sterling 57)

Sreda

Čelsi - Vulverhempton 0:0

Barnli - Aston Vila 3:2

(Mi 52, Meknil 76, Vud 79 - Votkins 14, Smit 68)

Brajton - Fulam 20:30

Mančester junajted - Šefild junajted 21:15

Everton - Lester 21:15

Petak

Totenhem - Liverpul 21:00

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bet

    27. januar 2021 | 21:25

    Anti fudbal anti smaračkog kluba trebalo bi ih kazniti za ovakvu igru jadno i bedno... Mislim na Wulverhempton koji nije imao želju da pređe centar... Pola utakmice odugovlačili a sudija majmun produži 3 minute.... Sve go retard... I ja naravno padnem tiket... 😄😄😄😤😤😤😤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA