≫ 

Rezervista Olimpijakosa postao hit posle pobede nad PAOK-om: Crtao srce, montirali mu penis

Nema navijača, ali zato su pojedini igrači učinili da i ovaj derbi prođe uz uobičajene poruke za ovakav duel

  • 6
avram papadopulos Foto:novasports/screenshot

Olimpijakos je deklasirao PAOK u velikom derbiju grčkog šampionata, bilo je 3:0 za crveno-bele, koji su ovim trijumfom potvrdili dominaciju i ove sezone, učvrstili se na liderskoj poziciji sa čak 12 bodova više od drugoplasiranog Arisa.

Meč u Pireju, osim pobede domaćeg tima, u Grčkoj je izazvao veliku pažnju i zbog poteza iskusnog fubalera Olimpijakosa, legende kluba i miljenika navijača Avrama Papadopulosa, koji se pre meča malo zaigrao i na pleksiglasu klupe za rezervne igrače.

Društvene mreže su preplavile fotografije Papadopulosa kako je nacrtao penis i - 15, ali zapravo se radi o montaži, pošto je on zapravo nacrtao srce, što je i nimljeno tokom TV Prenosa.

Zbog hladnog vremena i vlage, jedna strana boksa za rezerve mu je savršeno poslužila kao tabla za crtanje. Naravno, njegova kreativnost nije promakla kamerama, pa je Papadopulos začas postao hit derbija i vanrednog fudbalskog kola u Grčkoj, ali nakon što je meč završen i nakon što su mreže preplavile fotke sa montiranim penisom umesto srca, koje je bilo u originalu.

Papadopulosu je ovo osma sezona u klubu za koji je igrao od 2008. do 2014. a nakon pečalbarskih sezona, vratio se u Pirej 2019.

Strelci za Olimpijakos bili su El Arabi, Kamara i Vrusai, svi u drugom poluvremenu. Za goste su od starta igrali srpski internacionalci Živko Živković i Andrija Živković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA