Akcija Sevilje za fudbalski bukvar: Pogledajte gol Andalužana kroz 18 pasova protiv Valensije

U jednom momentu, sve ovo je podsetilo na onu legendarnu klasu Barselone kada protivnik može samo da posmatra tranziciju i kako se sve ruši, a da je totalno nemoćan

  • 0
Sevilja Twitter/Printscreen

Fudbaleri Sevilje su u Kupu kralja savladali Valensiju sa 3:0, a u jednom momentu pokazali svu lepotu i nauku najpopularnijeg sporta na svetu. Andalužani su pri drugom pogotku povezali 18 pasova i ostavili protivnika bez reči.

Posle pola sata igre, domaćin je krenuo iz odbrane gde su defanzivci pokušali da razbiju pritisak protivničkih ofanzivaca kroz pas igru, što im je uspelo, a onda se lopta polako prebacila na sredinu odakle je brzo stigla do napada.

Tamo je Sevilja pronašla ranjivi deo Valensije zbog presinga, pa je vrlo malo dodira bilo neophodno. Na kraju, Suso je prihvatio loptu na desnom delu šesnaesterca odakle ju je vratio u srce kaznenog prostora gde se našao Luk De Jong koji je matirao protivničkog čuvara mreže za 2:0.

U jednom momentu, sve ovo je podsetilo na onu legendarnu klasu Barselone kada protivnik može samo da posmatra tranziciju i kako se sve ruši, a da je totalno nemoćan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA