Klupko se odmotava: Evo zašto je Zlatan rekao Lukakuu da uradi "svoje vudu sra*e"

Portparol belgijskog napadača je takođe nazvao te tvrdnje glupostima

  • 0
Romelu Lukaku i Zlatan Ibrahimović

Youtube/Printscreen

Zlatan Ibrahimović i Romelu Lukaku ušli su u jedan žestok okršaj prilikom susreta Intera i Milana (2:1) u Kupu Italije, a Ibra je u žaru rasprave rekao bivšem saigraču da ide i da se bavi "njegovim vudu sranj*em". Sada je otkriveno i zašto.

Sukob i umalo fizički obračun se desio pred sami kraj prvog poluvremena, a Lukaku je nakon zvižduka sudije zvao Ibrahimovića da se nađu napolje, na šta mu je ovaj odgovorio - Ok, zovi svoju mamu!

Nakon toga je Belgijanac izgubio živce, te je po svaku cenu hteo da se fizički obračuna sa iskusnim švedskim ofanzivcem koji je onda nastavio sa - Uradi tvoje vudu sranj*e.

Neki su to okarakterisali kao rasistički ispad Zlatana, ali italijanski mediji su to negirali pozivajući se na navode zvaničnika Evertona Farada Moširija koji je 2017. godine izjavio da je Lukaku odbio novi ugovoro zbog vudu poruke.

- Ponudili smo mu bolji ugovor od Čelsija i njegov agent je došao da potpiše. Svi su bili tamo, nekoliko novinara ispred protosrije, a onda je Romelua pozvala majka. On se zatim vratio sa rečima da mu je vudu magija rekla da mora da ode u Čelsi - rekao je Mošori.

Lukaku je kategorično odbio izjavu Moširija i zapretio da će ga tužiti zbog tih reči, a nakon toga je, umesto u Čelsi, otišao u Mančester junajted.

Portparol belgijskog napadača je takođe nazvao te tvrdnje glupostima.

- Romeluova odluka nema veze sa vudu magijom. On je katolik i vudu magija nije deo njegovog života i verovanja. Jednostavno, nije imao vere u projekat Evertona, zbog toga nije potpisao novi ugovor. Želeo je da napravi novi korak u svojoj karijeri i to što nije nastavio saradnju sa Evertonom mu je omogućilo da kroji svoju sudbinu - navedeno je tada u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA