Mesi vodio Barsu do preokreta protiv Valjekana, ali je pravi car ispao posle same utakmice

Argentinac je ostao da se slika sa mladim igračima, skupljačima lopti, službenicima obezbeđenja...

  • 1
Lionel Messi, Lionel Leo Mesi - Argentina Ecuador Wcup Soccer

Foto: Tanjug/AP

Kako to obično biva, zvezda svakog Barseloninog duela godinama unazad je Leo Mesi. Bilo da postigne gol ili odigra katastrofalno loše, ili pak ništa posebno ne uradi na terenu, uvek se nađe u centru pažnje javnosti. Na meču protiv Rajo Valjekana u osmini finala Kupa Kralja dokopao se jednog pogotka, ali je uz to imao i neverovatan promašaj.

Međutim, ono što je posebno bilo lepo desilo se po završetku utakmice. Naime, mladi fudbaleri Raja prišli su Mesiju i zamolili da naprave zajedničke fotografije. Argentinac je svima udovoljio, nakon čega su mu sa istom molbom prišli i skupljači lopti. Jedan od najboljih na svetu je pozirao i sa njima, ali se nije tu zaustavio.

 

Nakon što su videli da je izuzetno raspoložen, za sliku su ga zamolili i pripadnici službe obezbeđenja. Logično, Mesi nije odbio da se fotografiše ni sa njima i tako je zaokružio lepo predvečerje, nakon čega je napustio travnjak stadiona Valjekas.

Barselona sada čeka protivnika u četvrtfinalu Kupa Kralja, a potencijalni rivali biće Viljareal, Almerija, Levante, Sevilja, Betis, kao i pobednici okršaja između Alkojana i Atletik Bilbaa, te bolji iz meča NavalkarneroGranada.

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rm

    28. januar 2021 | 14:15

    Ispao car sto se slikao? Ma svaka mu cast veliku stvar uradio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA