Zvezda se sprema da igra s Milanom pred publikom: Evo koji navijači mogu na stadion!

UEFA odobrila 30% kapaciteta stadiona, čeka se odluka Kriznog štaba

  • 15
FK Crvena zvezda, Marakana, stadion Rajko Mitić Foto: MN Press

Polako, ali sigurno bliži se istorijski okršaj Crvene zvezde sa italijanskim Milanom u okviru šesnaestine finala Lige Evrope. Još nije u potpunosti jasno da li će na tom susretu biti dozvoljeno prisustvo gledalaca, ali se na stadionu „Rajko Mitić“ polako pripremaju za organizaciju meča. Samo se čeka odluka Kriznog štaba, jer od njega isključivo zavisi da li će na stadionu biti gledalaca ili ne.

Zbog toga su na zvaničnom sajtu izdali saopštenje za javnost u kojem se navodi da će prioritet pri prodaji karata za meč imati vlasnici sezonskih ulaznica za tekuću sezonu. Nakon njih, prioritet će imati članovi kluba (standard, junior plus i plaćeni junior članovi od 1. januara 2021. godine).

Naravno, broj eventualno raspoloživih mesta zavisiće od kapaciteta stadiona koji bude propisao Krizni štab, a prema pravilima UEFA maksimalno 30% kapactieta stadiona može se pustiti u prodaju.

Klub dalje podseća navijače i poziva ih da ukoliko to već nisu uradili, da obnove članarinu u narednih nekoliko dana, kako bi eventualno bili u mogućnosti da dođu do željene ulaznice za spektakl na evropskoj sceni. Na taj način, klub želi da se zahvali svim najvernijim navijačima koji su bili uz Zvezdu i u teškim trenucima izazvanim pandemijom virusa korona.

Video: Nebojša Milošević: Utakmica je imala punu svrhu, možemo zadovoljni da radimo na onome na čemu treba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lecz

    28. januar 2021 | 11:20

    Kad mogu trzni centri, bioskopi i pozorista, skole, javni skupovi kao onaj sinoc, zasto ne bi mogla utakmica na otvorenom sa 30% kapaciteta? Totalni apsurd, trebalo je pustiti i ranije! NAPRED ZVEZDO! 🔴⚪️

  • RS

    28. januar 2021 | 11:19

    Nema tu sta ceka se odluka Kriznog. Mislite da "smiju" zabraniti. Eto vidjecete da ce biti navijaci i onda pada u vodu sva prica. Ako Vucic kaze da bude onda ce biti,ko pita struku.

  • JS

    28. januar 2021 | 10:30

    Ma rekosmo ono mad,može kada bude 2000 pozitivnih.🤣 Vaźno je da se bodre gubitnici, a vi samo širite raspoloženje. Obavezno navijajte iz sveg glasa, bez maske. Kad je moglo sinoć, može vala i za Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA