≫ 

Stolica posle remija sa Dominikanskom Republikom: Kriva visoka trava, gol Vukadinovića bio regularan

Stolica je siguran da je gol Miljana Vukadinovića u prvom poluvremenu bio regularan i da je linijski sudija doneo pogrešnu odluku kada je podigao zastavicu zbog ofsajda

  • 5
Ilija Stolica Foto: MN Press

Vršilac dužnosti selektora Srbije Ilija Stolica naveo je posle remija sa Dominikanskom republikom (0:0) da nisu uspeli nagovoriti domaćina da ošiša travu i da su generalni uslovi bili daleko od idealnih.

- Nismo uspeli da ubedimo domaćine da ošišaju travu na terenu. A onakav teren kakav je bio više je odgovarao ekipi koja se brani. Drugi faktor je fizička pripremljenost, jer većina igrača nije bilo spremna za napor i ovo je bila prva utakmica. Treći nepovoljan uslov je temperatura od gotovo 40 stepeni razlike, sa minus 4 u Beogradu, došli smo ovde na plus 32-33 stepena – rekao je Ilija Stolica, a prenosi Sportski žurnal.

Stolica je siguran da je gol Miljana Vukadinovića u prvom poluvremenu bio regularan i da je linijski sudija doneo pogrešnu odluku kada je podigao zastavicu zbog ofsajda.

- Gol Vukadinovića je bio regularan, a poništili su ga mahači iz Dominikanske Republike… Na snimku smo videli da Lukić nije bio na putanji lopte i da je to bio pasivni ofsajd, pa je to po pravilima bio gol – zaključio je Stolica.

Video: Holender izašao 1 na 1 sa golmanom protivničkog tima i preciznim šutem postigao pogodak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srle

    28. januar 2021 | 11:28

    Ima li jedan naš trener jednostavno da izadje i kaže igrali smo loše i završi posao!!?

  • Nesa

    28. januar 2021 | 12:15

    Njima bila taman jel???

  • Pera22

    28. januar 2021 | 11:55

    Ja nisam ni ocekivao da oni mogu bilo koga da pobede,ne znam sto su ljudi iznenadjeni. Pa oni izmedju sebe da igraju na treningu ni tu ne bi niko pobedio......posto je to taj stil igre.Sigurno,prvom do srbe,pas unazad.......bilo bi i na treningu 0:0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA