Lampard vrlo brzo ponovo na klupi? Englez bi mogao da postane trener Luke Milivojevića

Ozbiljno se šuška da bi po završetku tekuće sezone, kada Roju Hodžsonu ističe ugovor, legendarni fudbaler mogao da sedne na klupu londonskog tima

  • 0
FK Everton - FK Čelsi, Čelzi Foto: Tanjug/AP

Deluje da Frank Lampard neće mnogo čekati na novi posao, nakon što je napustio klupu Čelsija. Njegovi Plavci su pod vođstvom Tuhela sinoć došli samo do remija protiv Vulverhemptona (0:0), tako da ni posle njegovog odlaska nisu dobili adekvatnu šok terapiju.

A što se Lamparda tiče, kako naglašava nekadašnji vlasnik Kristal Palasa, Sajmon Džordan, upravo on bi mogao da bude zamena za Roja Hodžsona kada ovaj ode sa klupe Orlova. To znači da bi legendarni fudbaler vodio tim čiji je kapiten Luka Milivojević.

Iako se u Čelsiju zadržao svega 18 meseci, a pre toga u Derbiju samo godinu dana, Džordan ima poverenje u Lamparda i misli da bi on i Palas bili prava kombinacija. On je u razgovoru sa TalkSport rekao da su američki vlasnici željni malo življe igre, iako trenutna donosi sasvim korektne rezultate.

- Kristal Palas je eksperimentisao pre oko tri ili četiri godine. Pokušali smo da promenimo način na koji igramo, pošto smo bili vezani za Tonija Pjulisa i Sema Olardajsa uz pomoć kojih smo opstajali u ligi. Američki vlasnici su želeli veće ambicije i malo više živosti u igri. Prvo je tu bio Frank de Bur... Katastrofa. Otarasili smo ga se, a onda je došao i Roj Hodžson i ostatak priče je istorija. Da sam sada vlasnik Palasa, stavio bih prst na čelo. Mislim da bi neko kao Frank Lampard uradio veliki posao za Kristal Palas, ako već vreme Roja Hodžsona polako, ali sigurno ističe – kaže Džordan.

On dodaje da je svestan da godine i te kako imaju uticaj na Roja Hodžsona, koji će se pre ili kasnije i sam penzionisati.

- Sa svim poštovanjem prema Hodžsonu, on polako ulazi u godine gde uzbuđenja na fudbalskim utakmicama mogu da utiču i na njegovo zdravlje. Sa druge strane, tu bi uz Lamparda bio sjajan pomoćnik u vidu Reja Luingtona – ističe nekadašnji vlasnik Palasa.

Inače, ugovor Hodžsona sa Kristal Palasom traje do kraja tekuće sezone, a na poslednjih osam utakmica ovaj klub je pobedio samo jednom, pritom postigavši svega pet golova. Trenutno se nalaze na 13. mestu na tabeli i ne nalaze se u opasnosti od ispadanja.

Video: Holender izašao 1 na 1 sa golmanom protivničkog tima i preciznim šutem postigao pogodak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA