≫ 

Iliev otkriva: Partizan bi zbog Sadika mogao da prihoduje više od 20 miliona evra

Sadik sada blista u Segundi i sa 10 golova je treći strelac lige.

  • 9
FK Partizan - FK Rad Foto: Marko Jovanović

Prvi čovek sportskog sektora Partizana Ivica Iliev izjavio je za Arenu sport, o čemu je Telegraf pisao, da bi crno-beli mogli da inkasiraju preko 20 miliona evra za Umara Sadika koji je prodat Almeriji za pet miliona, ali dogovor je takav da postoje mogi procenti i dogovori sa španskim klubom koji bi dodatno uvećali sumu koja bi mogla biti isplaćena timu iz Humske.

Partizan je napravio fantastičan posao, pre svih generalni direktor Miloš Vazura koji odlično vodi finansije kluba. Umar je prodat za pet miliona, plus 40 odsto, odnosno 30 odsto ukoliko klub uđe u Primeru. Naravno, tu su i individualni bonusi koji su dostižni. Najbolje bi bilo da ga prodaju, a oni ne uđu u elitni rang, jer u tom slučaju crno-beli mogu da prihoduju preko 20 miliona evra. To su činjenice i realnost, kada bi Španci to dozvolili - izjavio je Iliev i dodao da je minimalni prihod od Sadikove prodaje, između 11 i 13 miliona evra.

Sadik sada blista u Segundi i sa 10 golova je treći strelac lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miške

    28. januar 2021 | 13:12

    A rezultati?U srpskom fudbalu se samo priča o transferima,koliko ko je ko zaradio a slabo se priča o onome što je najvažnije,o rezultatima.Kao da smo trgovinsko preduzeće a ne fudbalski klub.

  • Zulender 2

    28. januar 2021 | 13:45

    Opet ivica iglica baca bombe i zabavlja glodarsku masu...

  • Pex

    28. januar 2021 | 12:22

    Ja pomislio da danas nece biti vedti o sadiku, uh dobro je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA