≫ 

Tumbaković: Otišao bih i da sam izborio EURO, i jedan moj prethodnik je smenjen, iako je izborio SP

Prvo oglašavanje bivšeg selektora nakon odlaska sa klupe

  • 7
Ljubiša Tumbaković, Slaviša Kokeza Foto: Nikola Tomić

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Ljubiša Tumbaković, dao je intervju za Sport klub, što je njegovo prvo oglašavanje nakon što je napustio klubu preprezentacije Srbije.

Tumbaković je istakao da sigurno ne bi ostao selektor Srbije, čak i da je izborio plasman na EURO.

- I da smo prošli, ja verovatno ne bih bio selektor. Sigurno ne bih vodio reprezentaciju ni u martovskim mečevima. Od novembra do marta ima dovoljno vremena da neko ko se bavi ogranizacijom nađe novog selektora.

Na pitanje novinara da to nije logično, Tumbaković se dotakao situacije sa Slavoljubom Muslinom, koga je FSS smenio, iako je izborio plasman na Mundijal u Rusiji.

- Jedan od mojih prethodnika je isto tako izborio plasman na Svetsko prvenstvo pa je smenjen. Nije ni to logično! Ali ovo je moj stav. Čovek svakodnevno donosi nekakve odluke. Kad ustanete ujutru, kažete sebi: Gde ću danas da idem, da li u kafić, ili na posao, itd. Tako je i ovo bila jedna od mojih životnih odluka. Jednostavno sam procenio da satisfakcija za moj dugogodišnji rad je da postanem selektor reprezentacije svoje države.

Lider Mančester Siti Totenhemu beži osam, a Liverpulu sedam bodova, pa bi za poraženog iz večerašnjeg (21.00) derbija Totenhem – Liverpul moglo da se kaže da ispada iz šampionske trke. Osim što je gost, Liverpul je u užasnoj formi, i bez pobede u Premijer ligi je već pet kola. Kvota na Totenhem je 3,10, na iks 3,35, a na Liverpul 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Liverpul.

Video: Tumbaković: Moja velika želja je da reprezentaciju približim narodu i obrnuto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dreka

    28. januar 2021 | 13:16

    Ti si smenjen jer nisi uradio nista, a tak covek sto je izborio SP je doktor fudbala za sve u FSS ali nije moglo da se ide u Rusiju bez Kežmanovog mezimčeta balavog. A necemo mi vise ni ici jer je ovo blato od fudbala.

  • Vlada

    28. januar 2021 | 15:14

    Ti nisi trebao ni biti izabran da su u FSS rade posteni i normalni ali da su takvi ne bi Muslina ni smenili.

  • Nešo

    28. januar 2021 | 14:06

    Nisi trebao ni dolaziti,sram i stid da te bude kako su postavio igru protiv Skota gde smo bili apsolutni favoriti. Tebi i Mihajlovicu nikada necu zaboraviti vodjenje reprezentacije .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA