Sutra onlajn izvlačenje parova za četvrtfinale Kupa Srbije, moguć dvoboj Crvene zvezde i Partizana

Sve ekipe biće smeštene u jedan šešir

  • 1
Trofej, pehar Kupa Srbije Foto: Marko Jovanović

Uželeli smo se domaćeg fudbala, on će se već idućeg vikenda vratiti na male ekrane, a Fudbalski savez Srbije odlučio je da pred nastavak Superligaškog karavana odredi i parove četvrtfinala nacionalnog Kupa.

Plasman među osam najboljih izborilo je sedam ekipa iz Superlige i jedna iz Prve lige Srbije. To su Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina, Spartak iz Subotice, Voždovac, Radnik iz Surdulice, TSC i IMT sa Novog Beograda.

Žreb će se održati sutra od 13:00 časova, a svi timovi će biti smešteni u jedan šešir, što znači da u teoriji možemo da očekujemo i duel između dva večita rivala već u četvrtfinalu. Kuglice će se izvlačiti onlajn, a zbog epidemiološke situacije izvlačenju će smeti da prisustvuju samo članovi Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Nakon što budu određeni jedan po jedan par, utvrđivaće se ko će biti domaćin u tom dvoboju. Termin za odigravanje četvrtfinalnih mečeva je 10. mart, dok je polufinale na programu 21. aprila. Konačni obračun za pehar biće odigran 25. maja.

Video: Holender izašao 1 na 1 sa golmanom protivničkog tima i preciznim šutem postigao pogodak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA