≫ 

Šimunić se još jednom podsetio starta nad Sulejmanijem: Kad nešto moraš da uradiš, nije ti teško!

Defanzivac nije imao ništa lično protiv Sulejmanija, čak su se i poznavali od ranije

  • 6
Josip Šimunić

Foto: MN Press

Josip Šimunić, hrvatski štoper koji je našoj javnosti najpoznatiji po krvničkom startu nad Miralemom Sulejmanijem u utakmici Srbije i Hrvatske, ponovo se podsetio tog detalja i naveo da je to fudbal i da se mora brzo reagovati.

- To je fudbal. Mnogi treneri govore o sastavima ekipe, formacijama,... Ali fudbal je trenutak, situacija. Neko uradi ono što je potrebno, neko ne uradi. Kad nešto moraš da uradiš nije ti teško - rekao je Šimunić.

Defanzivac nije imao ništa lično protiv Sulejmanija, čak su se i poznavali od ranije.

- Dobar je momak. Upoznali smo se još ranije, kad je igrao za Ajaks, a ja za Dinamo u Ligi šampiona. Ima rodbinu tu u Zagrebu - naveo je Josip.

Bivši fudbaler je zatim detaljnije pričao o prekršaju koji je možda i promenio fudbalsku istoriju na ovim prostorima. Da je Srbija pobedila...

- Igrali smo sa Belgijom kao domaćini, ali smo bili sigurno drugi. Sad, 1:1 u 81. minutu... Da sam stao pet-šest metara dalje, to se ne bi dogodilo. Bilo je kako je bilo. Bodom smo ušli u doigravanje i izborili plasman na SP. Onaj ko ne daje maksimum za reprezentativni dres - nije mu tu mesto - istakao je Šimunić kom je taj potez obeležio karijeru.

Lider Mančester Siti Totenhemu beži osam, a Liverpulu sedam bodova, pa bi za poraženog iz večerašnjeg (21.00) derbija Totenhem – Liverpul moglo da se kaže da ispada iz šampionske trke. Osim što je gost, Liverpul je u užasnoj formi, i bez pobede u Premijer ligi je već pet kola. Kvota na Totenhem je 3,10, na iks 3,35, a na Liverpul 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Liverpul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    28. januar 2021 | 12:52

    Nek procitaju ovo nasi manekeni,i nek se sete kako su pustili sipca da nam da go protiv Svajcarske

  • vuk

    28. januar 2021 | 14:09

    mislim sve ok ide sam na za gol on ga mora rusiti a nasa zena od karleuse seta se do gola sa siptarom..sto tosic nije izpao obilic..eh srbijo..a simunic je ustasa a toje druga prica..

  • BOLE

    28. januar 2021 | 17:39

    Sta ocekivat od ustase tj fasiste, nego grubijanstvo, ko ima u glavi hitlerov virus, nema lijeka za navijeka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA