≫ 

Zvezda demolirala Makedonce, Akademiji Pandev pukla "petarda": Falćineli dao dva gola kao rezervista

Pratite tok meča između crveno-belih i makedonskog tima

  • 22

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su i treću pobedu na pripremama u Turskoj, pošto su savladali Akademiju Pandev sa 5:0. Golove su postigli Milan Pavkov, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić i Dijego Falćineli, koji se dva puta upisao u listu strelaca.

Počeo je Dejan Stanković ovaj meč sa kombinovanim sastavom, dao je šansu rezervistima, a Milan Pavkov je iskoristio ukazanu šansu i u 40. minutu je posle dobre reakcije matirao rivala za vođstvo.

Akademija Pandev se nije pokazala kao dostojan rival crveno-belima, koji su dominirali tokom čitavog meča, a u drugom poluvremenu je bilo samo pitanje koliko će golva Zvezda da postigne.

Nakon što je Veljko Nikolić u 53. minutu dao drugi gol za crveno-bele kada je šutem sa ivice kaznenog prostora "uhvatio na pogrešnoj nozi" protivničkog golmana, igra pretposlednjeg tima Severne Makedonije se potpuno raspala i do kraja je primila ukupno pet golova.

Treći gol dao je Mirko Ivanić, a poslednja dva Dijego Falćineli, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu.

Zvezda je prethodno na pripremama u Turskoj savladala poljski Slask sa 4:0, potom je bila bolja od ruske Ufe sa 1:0, i sada je Akademija Pandev izašla poražena iz duela sa crveno-belima. Zvezda će poslednju proveru u Antaliji imati u nedelju od 15 časova protiv Šahtjora.

Izabranici Dejana Stankovića prolećnu polusezonu počinje gostovanjem u Novom Pazaru sedmog februara od 13 časova. Već 17. februara na Marakani Zvezdu čeka duel protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    28. januar 2021 | 15:41

    Ljudii ja nemogu da verujem ovaj gobeljicI vukanovic su anti fudbaleri ovo je sramota ovakve igrace imati u kadar strasnooo

  • Ds

    28. januar 2021 | 15:57

    Daj bre otarasite se Gobeljica Vukanovica ko gure te propale igrace u pokusaju

  • Sale

    28. januar 2021 | 15:40

    Evo sad igraju sve nasa deca,bez stranaca ,ne mozemo da se sastavimo,mi Srbi smo netalentovani za ovaj sport.Kosarka ,Vaterpolo,Odbojka to su nasi sportovi,fudbal .... antiduduci .Toliko sto ovi kukaju zbog stranaca.Da su bogati klubovi pa da dovedu sve strance i to dobre da mozemo u Evropi da napravimo neki rezultat ovako smo smesni .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA