≫ 

Stanojević našao "dlaku u jajetu" uprkos ubedljvoj pobedi Partizana: "Bili smo nedisciplinovani"

Trener crno-belih sumirao utakmice protiv Ruha i Sileksa

  • 5

Dve utakmice, dve pobede - bez primljenog gola. Reklo bi se, sasvim zadovoljavajući učinak po fudbalere Partizana u "duplom programu" dana u četvrtak, protiv Ruha iz Ljvova i Sileksa iz Severne Makedonije.

Jutarnji termin doneo je pobedu od 1:0, popodnevni i goleadu crno-belih uz dva gola Takume Asana i 17-godišnjeg poletarca Marka Milovanovića. Vredi reći i to da je na popodnevnom meču debitovao i golman Lazar Slavković i uspeo da sačuva mrežu.

Stanojević je posle Sileksa izneo utiske o obe utakmice, generalno je zadovoljan ishodom, ali ne do kraja i igrom u oba meča. Tačnije, zamerio je na pojedinim momentima nediscipline u drugoj utakmici.

- Važi za obe utakmice da smo izuzetno umorni, došlo je do akumulacije (umora). Nismo imali svežine i bukvalno smo baš "teški" bili, ali zadovoljan sam jutarnjom utakmicom. Bilo smo disciplinovani, kompaktni, nismo dali rivalu da nas ugrožava. Bili smo dobri, ne toliko kvalitetni, ali disiplinovani - izjavio je trener Partizana.

Druga utakmica, iako je Partizan bio ubedljiv rezultatski, nije oduševila Stanojevića iz nekoliko razloga.

- Bilo je malo nediscipline što mi se nije svidelo, i u fazi odbrane i u fazi npada. Rezultat je dobar, veći nego što smo možda zaslužili, iako smo imali šanse, ali i oni što nije dobro za nas. Ja ne volim kad nam protivnik tako lako dolazi do gola, što su oni radili. Malo nam je falilo discipline u igri, ali smo stvarno premoreni. Takođe, bitno je da se niko nije povredio.

Efikasnost je već normalna stvar za Asana, čak niej ni vest, pa je zato "slavu pokupio" tinejdžer Milovanović prvim golom za seniore.

- Jutros se (napadači) nisu najbolje snašli, ali sada su već bili dosta bolji, Petković je namestio gol Asanu, a Milovanović se sam izbrio za situaciju kod gola - hvali navalu Stanojević za učinjeno protiv Sileksa.

Nije primljen gol u 180 minuta, što takođe nije podatak "za bacanje".

- Ove popodne smo i mogli da primimo, imali su obi nekoliko šansi, ali je naš golman reagovao dobro generalno, i kod greške koju je napravio. Bio je "ok" na golu, delovao skroz dobro s obzirom na to da je prvi put stajao među stativama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    28. januar 2021 | 17:33

    1-0 bas ubedljivo. Jel igrao Sadik?

  • Smederevac

    28. januar 2021 | 16:48

    Pazljivo sam odgledao obe utakmice -jos je to daleko od ozbiljne ekipe .Stanoje ce imati tezak zadatak da sve to utegne a posebno je odbrana pokazala da je jako ranjiva (samo je srecno izbegnuto bar par golova) a o samom spicu da i ne pricam jer ce tek to biti problematicno a pojacanje nije dovedeno ????

  • Zulender 2

    28. januar 2021 | 16:33

    Umesto sto ste odigrali dve utakmice, bolje da ste sutirali samo penale ceo dan. Ne biste se toliko umorili od ovakih jakih rivala!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA