Zanimljivo pojačanje u Inđiji: Superligaš doveo rođenog brata reprezentativca Rusije

Danil Čalov, rođeni brat Fjodora koji nastupa za CSKA iz Moskve pojačao klub iz Vojvodine

  • 0
Danil Čalov Foto: Youtube / Printscreen

Izuzetno interesantno pojačanje došlo je u ekipu Inđije u ovom prelaznom roku. Naime, ovaj Superligaš uspeo je da dovede Danila Čalova, koji je zapravo rođeni brat Fjodora Čalova, napdača moskovskog CSKA i reprezentacije Rusije. Ako ima bar upola talenta i umeća kao on, onda je klub doveo vrhunsko pojačanje.

Bilo kako bilo, reč je o štoperu koji je nedavno napunio 26 godina, a visok je 189 centimetara. Prethodno je nastupao u Belorusiji za Vitebsk, pa su ga oni najokoreliji ljubitelji fudbala mogli upoznati kada na televiziji tokom marta, aprila i maja prošle godine nismo imali ništa sem fudbalskog šampionata ove zemlje.

Njegov menadžer ističe da je ugovor potpisan na dve godine i kaže da se Čalov ne ustručava da rizikuje.

- Zaslužuje poštovanje kada se igrač ne plaši da rizikuje i izađe iz zone komfora, sve zarad profesionalnog napretka – rekao je Jamal Akajev.

Superligaš iz Inđije je prethodno u tim doveo i Nikolu Karaklajića, koji je nastupao za mlađe kategorije Crvene zvezde, a koji je prethodno igrao u Grčkoj. Kao slobodan igrač u ekipu je pristigao i David Hrubik, koji je ponikao u Vojvodini.

Video: Pankov zatresao mrežu Akademije Pandev u 40. munutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA