≫ 

Besneo zbog Kapela, upropastila ga Nutela: Kasano otkrio kako je u Realu nabacio 14 kila za 7 meseci

Možda i najluđa priča iz burne karijere nekada najvećeg talenta italijanskog fudbala

  • 0
Antonio Cassano nutela Foto: Profimedia/PHILIPPE DESMAZES/AFP, Shutterstock

Svi ljubitelji fudbala koji drže do sebe sećaju se neverovatnog talenta koji je čučao u Antoniu Kasanu, bivšem italijanskom fudbaleru, koji je, ipak, ostao nedorečen zbog "lude glave" u najvećem karijernom usponu.

Vunderind iz Barija je bio zvezda u usponu kada ga je Roma uzela pod svoje, međutim kada su Rimljani videli koliko je teško obuzdati Kasanov temperament, prodali su ga Realu za daleo manji iznos nego što su ga pet godian ranije kupili od Barija. Kasano je u madridski klub stigao u januaru 2006. godine, dao je gol već na debiju i delovalo je da će u najvećem klubu na svetu konačno izbaciti sve bubice iz glave, ali njegov uzlet je bio kratkog daha.

Teška situacija s njim postala je neizdrživa već u leto 2006. Tada je Real preuzeo Fabio Kapelo, s kojim je Kasano ratovao i u Romi. Nastavio je u istom stilu i u Realu, gde je i lošije igrao, zbog čega je poslat na klupu. Sedenje među rezervama Reala nije bilo problem Ronaldu i Bekamu, ali jeste Kasanu pa je često divljao na Kapela pred svima, zbog čega je izbačen iz ekipe.

Antonio Kasano Kasano iz vremena kad je nosio dres Sampdorije Foto: Profimedia/AFLO

Izvan terena isticao se orgijanjem sa prostitutkama te prežderavanjem slatkišima. Kasano je pričao kako je u hotelsku sobu stalno naručivao prostitutke i velike količine kroasana sa čokoladom.

U Madridu su ga prozvali debeli, a Real ga je novčano kažnjavao za svaki gram iznad dopuštenog, ali to nije pomagalo. Međutim, u razgovoru s Fabiom Kanavarom i Kristijano Vijerijem, za Bobo TV potonjeg, Kasano za svoje prežderavanje i debljanje u Madridu - krivi Real.

- Ubrzo po dolasku u Real izgubio sam 12 kilograma jer sam bio strahovito motivisan da se dokažem u najvećem klubu na svetu nakon što sam oteran iz Rome. Problem je nastao jer je tada jedan od Realovih sponzora bila "Nutela", koja je svakom igraču mesečno davala po pet kilograma svog namaza - objašnjava Kasano kako je počeo njegov sunovrat u Realu i nastavlja:

- Kada je Kapelo došao, postigao sam dva gola u prve dve utakmice i osećao sam se kao gospodar sveta. Međutim, onda me zamenio u prvom poluvremenu protiv Liona pa sam se posvađao s njim u Herezu i izbacio me iz ekipe. Zatim sam se na Nutelu bacio toliko da sam u sedam meseci dobio 14 kila, usvinjio sam se. Stalno sam kašikom jeo Nutelu iz tegle. Žderao sam je toliko da je to bilo gadljivo i nije me bilo briga - priča Kasano, prenose strani mediji.

Na kraju se kaje zbog ponašanja prema Kapelu:

- Jako mi je žao zbog svega što sam mu radio jer on je osoba koju zaista cenim i mnogo volim.

U jedinoj sezoni pod Kapelom u Realu Kasano je osvojio titulu, ali je, natovaren Nutelom, njoj doprineo sa samo sedam nastupa i jednim golom, pre nego što je poslan nazag u Italiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA