Ništa od Tošićevog prelaska u Crvenu zvezdu, srpski fudbaler zvanično karijeru nastavlja u Kasimpaši

Duškov povratak u Tursku gde je imao veliki uspeh

  • 13
Duško Tošić

Foto: FK Crvena zvezda

Nekadašnji srpski reprezentativac, Duško Tošić od danas je i zvanično član Kasimpaše, objavio je klub na svojoj zvaničnoj stranici. Iskusni defanzivac potpisao je ugovor do kraja tekuće sezone.

On u Kasimpašu stiže kao slobodan igrač, nakon što je dve godine proveo u Kini u ekipi Gvangžu R&F-a, dok je u Turskoj prethodno nastupao za Bešiktaš i Genčlerbirligi sa velikim uspehom, što mu je zapravo i bila preporuka da se priključi novoj ekipi.

Prethodnih dana Tošića su dovodili u vezu  sa Crvenom zvezdom, ali je ovaj fudbaler ipak odlučio da karijeru nastavi u inostranstvu. Inače, Kasimpaša sasvim solidno stoji u prvenstvu Turske, gde se nalazi na 12. mestu na tabeli sa 25 bodova iz 20 utakmica.

Srpski fudbaler je karijeru započeo u OFK Beogradu, odakle je prešao u francuski Sošo, a potom u Verder iz Bremena. Zatim je na kratko bio u Engleskoj u ekipama Portsmuta i KPR-a, odakle je došao u Zvezdu gde je proveo dve sezone i upisao 41 nastup. Od tada se zaputio na istok, gde je igrao već pomenutom Genčlerbirligiju, Bešiktašu i Gvangžu R&F-u.

Video: Veljko Nikolić uhvatio na krivoj nozi protivničkog golmana i duplirao vođstvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA