≫ 

Terzić odgovorio Stanojeviću: Promašio je temu, Zvezda je protiv menjanja pravila na polusezoni

Generalni direktor crveno-belih se zahvalio treneru Partizana na fer izjavi da je Zvezda zasluženo prva sa devet bodova prednosti

  • 43
Zvezdan Terzić Zvezdan Terzić; Foto: Marko Jovanović

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, reagovao je na burne izjave Aleksandra Stanojevića, koji je žestoko udario na Zvezdu i FSS zbog toga što crveno-beli nisu pustili reprezentativce na američku turneju, ali i zbog najave sportskog direktora FSS Vladimira Matijaševića, da će uskoro biti uvedeno pravilo da igrači iz Evropske unije ne budu smatrani strancima u srpskom fudbalu.

- Iznenađen sam izjavama Saleta Stanojevića i njegovim pominjanjem Crvene zvezde. Iskreno ga cenim i kao trenera i kao čoveka, ali je skroz promašio temu. Tretiranje igrača iz EU kao domaćih igrača u ovom trenutku uopšte nije tema u Crvenoj zvezdi. Naš klub je protiv toga da se menjaju pravila usred sezone. U FSS sede ozbiljni i odgovorni ljudi i verujem da razmišljaju na isti način - počeo je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

- Direktor reprezentacije Matijašević je izjavio da FSS ima obavezu da usaglasi svoje propise sa višim propisima, a to je potpisan sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU i da to treba uraditi u narednom periodu. Ne verujem da je mislio na ovaj trenutak u polusezoni. Možda da bude tema u narednim danima, a da važi od juna - rekao je Terzić.

- Saletu Stanojeviću želim sve najbolje i javno mu se zahvaljujem na sportskoj i fer izjavi da je Crvena zvezda zasluženo prva sa devet bodova prednosti i u tom pravcu treba i da nastavi - završio je Terzić.

Video: Stanojević besni: Obavestite nas da Zvezda Srbija igra finale LE,pa sa FSS menja pravila kada poželi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    29. januar 2021 | 10:03

    Ovaj se sprda sa svima. Svaka mu čas dokle je dobacio, obzirom na prošlost i način rada.

  • M.D.

    29. januar 2021 | 10:14

    Nisam razumeo Terzića zbog čega nijedan igrač *najvećeg *srpskog kluba nema nijednog igrača u reprezentaciji?

  • Zvezdaš

    29. januar 2021 | 10:24

    Terzinjo gospodin čovek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA