Sinoć plakao, danas mu je sigurno lakše: Dmitrović nije teže povređen, na terenu već za vikend

Snimci pokazali da nema preloma i da srpski golman može odmah da se vrati trenažnom procesu

  • 0
Marko Dmitrović, Eibar - Sevilja Foto: Printscreen/Sport klub HD

Suze su sinoć krenule niz lice Marka Dmitrovića i u prvi mah je delovalo da je srpski golman ozbiljnije povređen na duelu sa Seviljom. Ipak, na Iprui će biti i te kako zadovoljni nakon vesti iz lekarske ordinacije koje kažu da sa njim nije ništa i da ćemo ga gledati na terenu već za sedam dana kada njegova ekipa gostuje Osasuni.

On je jučerašnji meč završio nekih pola sata ranije nego što je bilo predviđeno. Delovalo je da je stradalo levo koleno, ali su snimci pokazali da je Dmitrović u vazdušnom duelu dobio samo udarac u butinu. Trener Mendilibar se zaledio, znao je koliko je srpski golman važan šraf u ekipi, a jutros je sigurno nasmejan nakon lepih vesti.

Eibar se nakon pet vezanih utakmica bez pobede u svim takmičenjima nalazi tik iznad zone ispadanja. Trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli sa 21 bodom, odnosno dva više u odnosu na Alaves koji je prvi ispod crte. Međutim, Alaves, Osasuna i Elče imaju jednu, odnosno dve utakmice manje od njih, pa bi u slučaju dobrih rezultata mogli i da ih preskoče i gurnu pod tepih.

Inače, Dmitrović je ove sezone standardan u ekipi Eibara. Srpski golman je proveo svaki minut na terenu do sada u Primeri, a uspeo je da se upiše u listu strelaca sa bele tačke protiv Atletiko Madrida pre nekoliko nedelja.

Video: Omiljeni hrvatski fudbaler među crno-belima: Srna obišao prijatelje, odgledao trening Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA